7. marraskuuta 2012

Huoh

Syksy on taas ainakin väliaikaisesti vaihtunut talveksi. Saapa nähdä, pysyykö tämäkään erä lunta vielä maassa. Minun puolestani saisi pysyä, mieluummin katselisin valkoista maisemaa kuin täysin mustaa ja synkeää. Muutenkin arvostan enemmän kirpeää pikkupakkasta kuin muutamaa plusastetta hyytävän kylmän ja kostean tuulen kera.

Eilistä keliä en tosin mitenkään erityisesti rakastanut. Jo töihin mennessä vuosi sitten ostamani talvikengät pettivät minut. Sukkani kastuivat niin pahasti, että niistä pystyi puristamaan vettä, kun pääsin perille. Iltapäivän kävely ei onnistunut sen loistokkaammin vaan tällä kertaa sukat olivat jo niin märät, että hiertyivät rikki.

Siispä jouduin tekemään pikavisiitin Prismaan, josta ostin itselleni uudet talvikengät ja kuivat sukat. Muuten en varmaankaan olisi sortunut, mutta tiedossa oli pitkä ilta ja ravaamista siellä sun täällä. Märissä kengissä ja sukissa se olisi ollut suoranaista tuskaa. Koin jo yhden erän tällaista koko päivän kestävää märissä kengissä kävelyä Japanissa, kun olimme Nikkossa ja jalkani harrastivat uimista tennareissa. Siellä se nyt vielä menetteli, mutta sama kokemus näissä lämpötiloissa muuttui epämukavasta helveltilliseksi. Tai sitten olen liian herkkä.

Joka tapauksessa nyt on uudet kengät ja onnistuin myös herättämään pahennusta Hesen vessassa, kun vaihdoin sukkia ja kenkiä (kaikki kopit olivat varattuja enkä viitsinyt odotella). Ihmisillä oli mielenkiintoisia ilmeitä.

Mutta niin, yleisesti ottaen lumi saisi pysyä ja syksy vaihtua oikeasti talveen. Toivotaan, että näin käy viimeistään ennen joulua.

Jalkojen kastelemisen lisäksi nyt on ollut muutenkin vähän huono viikko. Edellisellä viikolla oli jokseenkin flunssainen olo, muttei tälläkään hetkellä loistokkaasti mene. Nuhaa tai yskää ei ole, mutta palelee jatkuvasti ja mittari näyttää pientä lämpöä. Päänsärky tulee ja menee, mahakin on välillä kipeä ja epämääräinen paha olo / kuvotus ilmestyy aina toisinaan. Hemmetin kivaa. Toisaalta sitä toivoisi, että tauti puskisi vain kunnolla päälle ja menisi pois... toisaalta tässä on se etu, että pystyy kuitenkin olemaan töissä. En nimittäin millään kehtaisi jäädä saikulle, kun vasta alle kuukausi sitten aloitin hommat.

Tämä puolikuntoisena oleminen on vain nyt johtanut siihen, etten ole jaksanut tehdä oikein mitään. Kasilta olen ihan valmis kömpimään peiton alle, ysiltä alkaa olla jo vaikea pitää silmiä auki. Olen siis huonoa seuraa ja lisäksi illat jäävät aika lyhyiksi omalta osalta. Minulla oli kirjoitustavotteitakin tälle kuulle, mutta vihlova päänsärky ja tappoväsymys sopivat huonosti yhteen Wordin kanssa... tai sitten vain yritän keksiä tekosyitä, ettei tarvitsisi kirjoittaa :P

Nyt sain kyllä Wordin auki, mutta silmien auki pitämisen kanssa sen sijaan on vaikeuksia. Arvonkin tässä, kävisinkö vain iltapesulla ja sulkisin koneen vai yrittäisinkö väkisin vääntää edes muutaman lauseen. Tietysti jos olisin fiksu, olisin voinut tämänkin ajan käyttää Wordin puolella naputteluun enkä blogin päivittämiseen.

Eli tällaista tällä viikolla. Pahoittelen kitisemistä. Ehkä olo lähtee tästä vielä paranemaan ja saan lisää virtaa.

Posti toi tällaisen kivuuden kotiin <3

2 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne ja toivottavasti uudet kengät pitäisi nyt vähän paremmin vettä. :/ Toden teolla talvi olis paljon mieluisampi, kuin tämmöiset synkeät kelit. Hmph.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän tää vielä tästä.

   Synkeys tympii, mutta jospa ees jouluksi saatais jo kunnon lumikelit.

   Poista