22. marraskuuta 2012

Ficcejä ja cosseja

Nyt kun on saikulla selän takia eikä saa oikeastaan tehdä mitään muuta kuin maata sängyssä, käy aika yllättävän pitkäksi. Noh, olen kyllä nukkunut aika paljon. Kahdeksan tunnin yöunet ja siihen päälle 4-6 tunnin päiväunia. Loppuaika on mennyt miniläppärillä dataillessa. Onneksi hankin mokoman vekottimen aikoinaan, ei ollut ihan turha ostos x)

Mutta niin, tänään sain jopa jotain aikaseksikin. Leikin blogin ulkoasun kanssa taas kerran, mutta teinpä parit lisäyksetkin. Tuolta yläreunasta voinut bongata sellaiset linkit kuin "Ficcilistaus" ja "Cosplay".

Nimet oikeastaan jo kertovat, mitä nuo sivut pitävät sisällään. Päivittelen valmiita ficcejä ensimmäiseen aina sitä mukaan, kun saan upittua .pdf-tiedostoja nettiin. Niitä saa lukea, tallentaa omalle koneelle ja tulostaa aivan vapaasti, mutta niitä ei saa julkaista muualla ilman minun lupaani eikä varsinkaan omissa nimissään.

Jälkimmäiseen olen laitellut jonkin verran cossikuviani ja lisää tulee, kunhan niitä nyt ylipäätään kertyy. Siellä ei ole vielä aivan kaikista puvuistani kuvaa, joten täytyy niitä tosiaan lisäillä pikku hiljaa.

Kumpaakin sivua voi (ja saa) kommentoida. Jos ficcejä haluaa sivulle kommentoida, kannattaa mainita, mistä tarinasta on kyse, mutta ehkä tämä nyt on itsestään selvääkin.

Mietin, pitäisikö minun vielä tehdä jonkinlainen esittelysivu itsestäni, mutta olen sellaisissa aika surkea. En oikein tiedä, mitä sellaiseen pitäisi kirjoittaa :D Eli se on vielä pohdinnan alla ja kaipaa paljolti ideointia.

Yksi tausta-ajatus tässä oli, että saan hiljalleen siirrettyä aiemmin kotisivuillani olleen materiaalin tänne. En ole jaksanut kyseistä sivua päivittää aikoihin, mutta blogin kanssa tulee häärättyä säännöllisesti, joten ehkäpä tänne tulisi sitten laitettua kuvia ja tarinoita hieman aktiivisemmin.

4 kommenttia: