25. lokakuuta 2012

Viikon tilannekatsaus

Aamulla oli todella vaikea päästä ylös. Näin omituisia unia viime yönä. Ennen kahta havahduin tunteeseen, että olemme nukkuneet pommiin, mutta kelloon vilkaisu onneksi todisti muuta. Sitten aamuyöstä asioin ravintolassa, jossa sain niin huonoa kohtelua, että se pisti itkettämään. Haukoin henkeä vielä herätessäkin. Ei siis voi sanoa, että olisin nukkunut kovin hyvin. Tiedä nyt sitten, mikä alitajunnassa jyllää, kun yöt ovat kovin levottomia.

Talvi tulee?
 Joka tapauksessa aamu oli mukavan kirpeän tuntuinen. Ensimmäinen pakkasaamu täällä tänä syksynä. Täytyy muistaa ottaa ulkokukka vihdoin sisälle, ettei se kupsahda parvekkeelle. En erityisemmin fanita kylmiä kelejä, mutta toisaalta kuitenkin odotan taas talven tulemista ja erityisesti lunta. Tämä syksy on ollut niin harmaa ja kostea, että totisesti kaipaan jo jotain muuta.

Loppuvuoden ohjelmaa on tullut mietittyä aika paljon. Kiireiseltä näyttää taas. En tajua, mitä oikein ennen puuhasin, mutta nykyisin tuntuu olevan jatkuvasti menoa... ainakin viimeinen vuosi on ollut paljon aktiivisempi kuin aiemmat (tai sitten minusta vain tuntuu siltä) siitä huolimatta, että olen ehkä nähnyt kavereita tavallista vähemmän. Outoa.


Nytkin kaikenlaista hommaa ja tapahtumaa riittää:

26.10. - Halloween-bileet (varo mitä toivot, voit saada sen)
28.10. - Vuosipäivä
30.10. - Kristallimaailman irc-iltama Halloween-teemalla
4.11. - Käsityömessuille meno avopin kanssa
10.11. - Japanin kertauskurssi
13.11. - Kristallimaailman irc-iltama
17.11. - The 69 Eyesin keikka Lahdessa
27.11. - Kristallimaailman irc-iltama
1.12. - Japanin kertauskurssi
11.12. - Kristallimaailman irc-iltama
13.12. - Japanin koe
14.12. - Työpaikan pikkujoulut (en tiedä vielä, osallistunko)
25.12. - Kristallimaailman joulu-irc-iltama (jos M on töissä, onpahan jotain tekemistä)

Voisi melkein sanoa, että jokaiselle viikolle riittää jotain tekemistä. Irc-illoista ei aina tiedä, miten pystyy osallistumaan, kun tuntuu, että kaikenlaisia ylläreitä tulee. Välillä sitä myös uppoutuu niin pelaamaan tai puuhaamaan jotain muuta, että tyystin unohtaa tuollaiset... mutta yritän muistaa ircinkin puolella välillä aktivoitua :D
Tosi tyylikkäänä taas :P

Yritän myös saada syksyn tapahtumista jotain vähän monipuolisempaa kirjoitettavaa irti kuin pelkästään näitä arkisia höpinöitä, mitä viikolla on tapahtunut. Tavallinen arkeni ei nyt ole niin järin mielenkiintoista, vaikka ihan kivaa onkin. Tarkoitus olisi ainakin tehdä oma postauksensa Halloween-asusta (vaikkei se kovin erikoinen olekaan tänä vuonna) ja ehkäpä jostain muustakin... katsotaan, mitä keksin. Haluan kuitenkin välillä kirjoittaa muutakin kuin näitä tavallisia höpötyksiä.

Se on minusta hyvä, etten ole enää kahlaillut niin syvällä suossa kuin ajoittain tuossa työttömyyden aikana. M joutui tänään ylitöihin... pari viikkoa sitten se olisi ollut katastrofi. Nyt se tarkoitti ainoastaan sitä, ettei tullut lähdettyä japanin tunnille (lähinnä siksi, että olisi tullut kauhea kiire ja takaisin päin tulee huonosti linkkuja). Yksinäinen koti-ilta sinänsä ei haittaa, tämäkin on ihan jees. Päivällä saa ihmiskontakteja kuitenkin sen verran, että sosiaalinen kiintiö tulee täytettyä. Ei sillä, kyllä sitä mieluusti oman miehen kanssa hengailisi illan tai istuisi kavereiden kanssa tunneilla.

Ylipäätään on ihan kiva olla taas töissä. Välillä vähän väsyttää ja pientä epävarmuutta on ilmassa. Organisaation hahmottaminen on jotenkin hankalaa, joten tuntuu, että olen osittain hukassa. Varsinaista työtä tehdessä olen kuin kala vedessä, mutta muuten homma on kamalaa äheltämistä. Ehkä vielä pääsen kuitenkin sisään työyhteisöön ja organisaatioon niin, etten ole jatkuvasti ihmettelemässä jotakin. Se vain ottaa aina oman aikansa.

Sen olen joka tapauksessa ehtinyt huomata, että viihdyn tässä työssä paremmin kuin edellisessä. Siis aiemmassa paikassa ei ollut vikaa, kyseinen tehtävä vain ei ollut minun juttuni. Tykkäsin paikasta ja työyhteisöstä älyttömän paljon, mutten olisi voinut kuvitella jatkavani loppuikääni siinä tehtävässä, jota tein. Pyrin joka tapauksessa hoitamaan homman kunnialla kotiin.

Vaikka putosin nyt useamman satasen pienemmille ansioille, en ole pahoillani. Uskoisin viihtyväni seuraavat 1,5 vuotta tässä pestissä oikein kivasti (tosin epäilemättä omat hankalat hetkensä tässäkin vielä tulevat). Mitä sen jälkeen? Sitä ei kai kukaan tiedä vielä.

Tällä viikolla ei ole oikeastaan mitään uutta kerrottavaa mistään. Sen takia tämä merkintä on tällaista yleistä liipalaapaa. Mainitaan nyt se vielä, että viikonloppuna oli Kristallimaailman miitti ja se oli erittäin mukavaa. Hieman epäilin omaa jaksamistani, koska ensimmäinen työviikko oli väsyttävä, mutta ihan hyvin se lopulta meni. Aika hujahti käsittämättömän nopeasti, kun seura oli niin loistavaa. Miitit vaativat aina organisointia, mutta toivon silti, että niitä saadaan järkättyä jatkossakin ^^ Ne piristävät ja virkistävät kummasti.

Kiitos tytöt, teidän kanssanne oli taas tosi mahtavaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti