7. syyskuuta 2012

Möh ja meh

Koko viikon on ollut hitusen tukkoinen olo, muttei mitään vakavaa kuitenkaan. Sitten eilen illalla japanin tunnilla alkoi aivastelu ja nenä meni täysin tukkoon, kurkku muuttui karheaksi. Kotona siis vain suoraan saunaan ja toivottiin parasta.

Pah!

Yöllä heräsin ties kuinka monta kertaa, kun nenä vuoti solkenaan. Illallakin kuumemittari näytti mukavasti 36,3 astetta (normaalilämpöni on 35,8) ja aamulla 36,0. Pientä lämpöä siis. Nenä on tukossa, kurkku kipeä ja päätä jomottelee. Mikäs sen mukavampaa?


Nyt mennään Finrexin-, särkylääke- ja hunajateelinjalla. Olo ei tosiaan ole paras mahdollinen, mutta coniin aion silti raahautua. Voi olla, etten ole maailman hehkeintä seuraa viikonloppuna. Silti haluan tulla, koska minulla ei ole hetkeen varaa matkustaa yhtään mihinkään, mikä tarkoittaa, etten juurikaan näe kavereitani. Nyt on tilaisuus nähdä monia samalla kertaa. Traconia ei siis vain yksinkertaisesti voi jättää välistä.

Pyydän jo etukäteen anteeksi, jos en jaksa olla iloinen ja pirteä saati aktiivinen. Tai jos käyn vähän hitaalla. Veetuttaa aika reippaasti, että flunssan piti iskeä juuri nyt. Tässä olisi muuten kyllä ihan reilusti aikaa sairastaa, kunhan ei tänä viikonloppuna tarvitsisi.

Mutta ei auta. Näillä mennään eteenpäin. Conissa nähdään! Tulkaa nykimään hihasta, jos en huomaa teitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti