14. syyskuuta 2012

Elämää kotivaimo(kkee)na

Toinen viikko kotona alkaa hiljalleen täyttyä. Tuntuu tosin, että olisin ollut täällä paljon pidempää. Minulla ei ole mitään lomailua vastaan, valitettavasti nykyinen tilanne ei tunnu lomalta, kun työttömyyskassan rahoja saa tunnetusti odotella ja rahaa on erinäisistä syistä nyt muutenkin vähän. Jos olisin lomalla, minulla luultavasti olisi rahaa reippaammin ja voisin tehdä kaikkea kivaa. Nyt pitää oikeasti olla kotona eikä mennä minnekään tuhlaamaan (koska rahaa tuntuu menevän aina, kun joutuu ulkoistamaan itsensä tekemään jotain).


Okei, ei täällä kyllä pääse täysin tylsistymään. Olen mm. vastaillut Vaikutusfoorumin kyselyihin ja eilen yhdessä niistä oli GACKTin kuva. Mitäpä muuta fanityttö muka tarvitsee? :D Lisäksi olen havainnut, että tien varteen jätetty peräkärry vaihtaa sijaintiaan joka päivä, vaikken ole vielä nähnyt kenenkään koskevan siihen. Jännittävää. Mielenkiinnolla odotan, miten tämä draama kehittyy :P

Näin varmaan kerrostalokyttääjät syntyvät?

Tjoo, työnhaun ohessa on tullut puuhattua kaikenlaista. Japanin tehtäviä olen työstänyt jonkin verran, mutta myös pelannut Star Oceania. Blogeja on päivitetty suht ahkerasti, kuten joku on ehkä huomannut. Aloitin myös Eleynan puvun tekemisen, vaikka Desucon Frostbiteen on reilusti aikaa. Hame alkaa olla koristenauhoja ja -maalauksia vaille valmis. Tosin parit tikit täytyy siihen käsin vielä ommella. Siitä tuli aika pirullinen viritys ja eniten pelottaa, miten se pysyy päällä, kun kiinnitän hännän siihen.

 Nuo jutut eivät taida kuulua perinteiseen kotirouvan rooliin, mutta enpä toisaalta ole vielä rouvakaan. Kotineiti kuulostaa typerältä enkä tiedä, voiko vaimoakaan vielä käyttää. Kotivaimoke siis, ihan sama.

Ihan kiva, että on aikaa omille jutuille. Siihen päälle on tosin tullut pyykinpesu (pyykki ei lopu koskaan, se on selvää), tiskien hoitaminen, kukkien hoito, roskat, siivous, kokkailut (mainittakoon, että olen osallistunut näihin aiemminkin)... Nyt kun olen ollut kipeänä, hommat ovat sujuneet aika hitaasti, mutta toisaalta joka päivälle on riittänyt jotain tekemistä. Kotonakin pystyy näköjään työllistämään itsensä. Tästä ei vain valitettavasti makseta.

Ikävin juttu on ehkä seuranpuute päivisin. Naapureita näkee satunnaisesti roskia viedessä, mutta aika harvoin kuitenkin. Joskin jokin aika sitten kävin naapurin miehen kanssa mielenkiintoisen keskustelun lepakoista (huom. tarkoitan ihan oikeita öisin liihottelevia lepakoita, en niitä toisia). Toki sitä sitten voi kavereiden kanssa höpistä netissä, jos sattuvat päiväsaikaan olemaan paikalla / hereillä, mutta ei se ihan sama asia ole. Onneksi M:lla on säännölliset työajat (pääasiassa), ettei iltoja tarvitse istuskella yksin.

No, tätä ei kestä ikuisesti, joten tarkoitus ei ole valittaa. Oikeastaan rahattomuus tällä hetkellä tökkii eniten, mutta muuten pärjäilen ihan kivasti kotosallakin. Sanoisin myös, että tämä on mukavampaa kuin viime syksynä. Silloin olin vielä rahattomampi ja kaikin puolin tilanne oli kaoottinen. Hyviäkin puolia elämässä oli, mutta tasapainoista se ei ollut eikä mukavaa kuin satunnaisina hetkinä, kunnes tilanne lähti vihdoin tasoittumaan.

Nyt elämän pääpuitteet ovat sen verran hyvässä kunnossa, ettei hätää ole. On oikeasti oma koti, jossa voi olla ja rentoutuakin ja jossa on siistiä myös muulloin kuin juuri siivouksen jälkeen eikä kukaan jätä ruoantähteitä yms. lojumaan ympäriinsä. Sanoisin jopa, että elämä on nyt pitkälti sellaista, mitä olen kauan halunnutkin. Hieno homma, että sain itseäni niskasta kiinni noin vuosi sitten ja laitoin tuulemaan. Rankkaa oli, mutta se kannatti.

Näin sitä on taas lahjakkaasti eksytty aiheesta. Leikin nyt siis vielä tovin kotivaimo(kett)a... katsellaan, josko ensi kuussa olisi jossain vaiheessa uudet kuviot.

4 kommenttia:

 1. Mä opin tällä viikolla, että lepakon siipeä sanotaan lenninräpyläksi. :D

  -N

  VastaaPoista
 2. Voi ievana sentähän, pian minä tulen sinne 8D Tosin, en vieläkään ole saanut tosiaan tuohon koulunkäyntiin tolkkua. Opettaja ei oo vastaillu sähköpostiin kun on ollu loppuviikon vapaalla.. oon jo tässä harkinnu sen suhteen oikeasti niitten eropapereidenki täyttöä. Tiedän, että jos tuolla edellisellä suunnitelmalla mistä kerroin mennään.. niin ei tule mitään. <__>

  Mut hei, yritänpä tässä ainakin saada sulle jotain luettavaa, toivottavasti lähiaikoina tuolle kristallimaailman puolelle. ^^ edes jotain tekemistä hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ne sun kouluasiat varmasti selkeytyy aikanaan. Kannattaa nyt odottaa sen opettajan mielipide, ennen kuin tekee mitään ratkaisevia päätöksiä.

   Koetapa toki kirjoitella ficciä. Pitäisi itsekin jossain vaiheessa aktivoitua.

   Poista