21. syyskuuta 2012

Eilen noin, tänään näin

Viikko on vierähtänyt yllättävän nopeasti. Taas ollaan perjantaissa. Alkuviikko tuntui ihan tappavalta, mutta keskiviikosta eteenpäin on sujunut kivasti. Kävin silloin tosiaan Tuo- ja vie-päivillä viemässä pari kassillista tavaraa kierrätykseen. Mukaan lähti ilmaiseksi kengät Yunolle ja vyö Eleynalle, joten ei ollut ihan turha keikka. Tuli myös nähtyä entisiä työkavereita.

Torstainakin kerkesin puuhata vaikka mitä. Tein japanin kirjoitustehtävän heti ensimmäiseksi aamulla. Ei se ihan täydellisesti mennyt, mutta toisaalta ei opettaja siihen kovin isoja korjauksiakaan tehnyt, joten ihan ok suoritus kaiketi. Aloitin myös yhden fan artin piirtämisen, mutta se on edelleen vaiheessa. Väritys puuttuu, se ei ole lempipuuhiani, mutta ehkä kuva joskus valmistuu.


Lisäksi tuli vastaanotettua yksi kappale paketteja. M toivoi, että voisin varmistaa hänen Borderlands 2:n kotiutumisen mahdollisimman turvallisesti. Pelikotelot kun tuppaavat toisinaan vahingoittua paketin pudotessa luukusta, tästä on omaakin kokemusta. Noh, paremman tekemisen puutteessa hoidin sitten homman perusteellisesti kotiin ja dokumentoin herralle todistusaineiston tapahtuneesta.

Operaatio Borderlands 2:n jälkeen ehdin vielä pari tuntia grindailla Star Oceanissa. Leveleitä en olisi luultavasti tarvinnut lisää, mutta uudet aseet piti saada koko jengille, koska vanhat tekivät olemattoman vähän lämää. Aseiden hinnat vain vaihtelivat 33 000 ja 51 000 folin välillä, joten rahankeruuseen meni kiitettävästi aikaa. Nyt homma on hoidettu ja seuraavalla kerralla pääsen taas pelissä eteenpäinkin. Täytyykin muistaa ensi kerralla, että ennen EN II:lle menoa olisi hyvä olla ainakin 500 000 folia ylimääräistä... jos pelaa kaikilla hahmoilla eikä vain neljällä. On muuten varmaan ensimmäinen peli ikinä, missä olen kehittänyt kaikkia hahmoja tasaisesti. Yleensä panostan vain omiin suosikeihin ensimmäisellä läpipeluukerralla.

M tuli kotiin juuri, kun lopetin grindaussession. Autoin häntäkin vääntämään samaisen japanin kirjoitustehtävän, jonka olin itse tehnyt aamulla. Ylimääräistä aikaa ei juuri jäänyt vaan lähdimme siitä aika suoraan tunneille.

Vaihto-opettajaa ei ollut paikalla, koska hän ei osannut suomea eikä oikeastaan englantiakaan. Menee kuulemma ensin suomen kurssille, mutta voi myöhemmin tulla vierailemaan ryhmäämme. Jännittävää. Osa porukasta oli sitä mieltä, että olisi hyvä, jos meillä olisi opetus kokonaan japaniksi ja opettaja, joka ei muuta kieltä osaakaan, mutta itse luultavasti putoaisin täysin kärryiltä ja saisin suunnattoman stressin opiskelusta.

No joo, se on sen ajan murhe.

Tuntien jälkeen M yritti saada Borderlandsin asennettua, mutta se ei onnistunutkaan, koska virallinen julkaisupäivä on vasta tänään. Menimme sitten saunomaan ja loppuilta vain hujahti johonkin. Lueskelin vielä tovin sängyssä 14:tä Sweep-kirjaa, ennen kuin kävin nukkumaan.

Eli kaiken kaikkiaan aika värikäs päivä eilen. Tänään on ollut rauhallisempaa, olen lähinnä siivoillut ja jumitellut koneella. Myöhemmin voisi ehkä taas pelata, ellen innostu katsomaan esimerkiksi Mirai Nikkiä eteenpäin.

11 kommenttia:

 1. Myös mulla innostus piirtämiseen lopahtaa siinä vaiheessa kun pitäis värittää. :P Nyt vaan yritän saada edes yhden kuvan sellaseksi, että kehtaa laittaa näytille marraskuun lopussa yhteen facebookissa järkättävään tapahtumaan. Haluan osallistua jollain tavalla, mutta ficciä en viitsi kirjottaa englanniksi, enkä cossaa, joten vaihtoehdot on vähissä. :D

  Kierrätys on aina suositeltavaa, ja hienoa, että löysit itsellekin jotain tarpeellista.

  Sulta ei tosiaan kekseliäisyyttä puutu. :D Varmaan pitää itsekin varustautua tyynyillä sitten kun mun soundtrack ehkä joskus marraskuussa kolahtaa postiluukusta. xD Vähän vaan vaikea arvioida ajankohtaa, varsinkin kun valitsin aika halvan toimitustavan..

  Neljästoista? :D Ilmeisen pitkä kirjasarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tapahtuma? Kerropas tarkemmin ;D

   Eihän se iso vaiva oo pitää niitä tyynyjä siinä, kun ajankohta suunnilleen lähestyy. On se kuitenkin mukavampaa saada paketti ehjänä kotiin.

   Siinä on 15 osaa. Tosin ne kirjat on aika lyhyitä, joten ei niiden lukemiseen sinällään kamalan kauan mene.

   Poista
  2. Njaah, se "väärä" fandom. Suikoden-päivä, jollon järkätään kilpailuja eri kategorioissa ja muuta sellasta. Viime vuonna en osallistunut, tänä vuonna aion, vaikka voittomahdollisuuksia ei ole, mutta väliäkö sillä. Sitä paitsi kaikki osallistuneet työt lähetetään Konamille, jotta huomaavat siellä, että sarjasta lännessä vielä tykätään. ;D

   Ja joo, voihan niitä tyynyjä pitää. :D Varsinkin tollaset keräilyjutut haluais ihan ehjänä perille, kun ne nyt melkeen sen ulkoasun takia hankitaan.

   Poista
  3. Pitäis järkätä vastaava Finaleista :D Tosin niitä nyt tulee tänne muutenkin, mut ois silti kiva lähettää kasa fanipostia Squarelle.

   Poista
  4. Voihan jotain vastaavaa järkätä Kristallimaailmassa, tietty pienemmässä mittakaavassa. :D

   Poista
  5. Voishan sitä joo. Ei ehkä ihan vielä, mutta jossain välissä. Tosin erillisiä kilpailuja ei varmaan kannata ku osallistujia olis kuitenkin aika vähän.

   Mut ehkä vois ficcejä, kuvia, cosplayta yms. kerätä. Pitäs vaan sit selvittää, minne tämmösen paketin voi lähettää xD

   Poista
 2. Naureskelin tälle kuvalle eilen |'DD Kätevää! Pitääpä itsekin tehdä noin, jos sitten joskus itselläkin on tommonen postiluukku |'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan suositeltavaa. Ei tule kulmista rikkinäisiä koteloita sitten hyllyn x)

   Poista
 3. pakko myöntää että itseänikin nauratti tuo kuva :D en ole tuollaista viritelmää tehnyt koskaan mutta välioven olen jättänyt auki jos on tulossa joku peli. posteljoonilla on paha tapa tuoda paketin ovelle, dippailla sitä hieman postiluukussa ja todeta että eihän tätä voi tuonne tunkea kiinni olevan vuoksi ja jättää lapun että pakettinne on noudettavissa silloin ja silloin. "parhaimmassa" tapauksessa posteljooni ei ole edes palauttanut paketteja postiin samana päivänä noudettavaksi, liekkö vienyt työpäivänsä jälkeen kotiinsa tjs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. unohtui sana välistä eli siis kiinni olevan välioven vuoksi :)

   Poista
  2. Joo, noinkin voi käydä. On se hyvä vähintään jättää väliovi auki paketin varalta. Joskus on kyllä tullu ihmeteltyä, millasella voimalla paketti luukusta sisään on runnottu, kun tosiaan kotelon kulmat kärsineet pudotuksesta... ellei ole ollut sitten rikki jo ennen postitusta.

   Poista