27. elokuuta 2012

Syksyn ohjelmaa

Ainoa pysyvä asia on muutos tai jotain sinnepäin. Tuntuu, että siitä, kun aloitin nykyisessä työssä, olisi vasta hetki. Oikeasti siitä alkaa olla 9,5 kuukautta. Siitä taas, kun aloitin nykyisessä työpaikassa, on reilut kolme vuotta. Aika on mennyt todella nopeasti.

Kala, koska se näyttää kivalta.
 Minulla ei ole tietoa tulevasta. Olen hakenut töitä ja käynyt muutamassa haastattelussa, mutta toistaiseksi en ole saanut hakemiani paikkoja. Perjantaina on taas haastattelu.

Sitten on yksi paikka, johon ihan oikeasti haluan. Siis kyllähän sitä hakee kaikkea, kun on pakko, mutta ihan jokaiseen paikkaan ei ole yhtä suuri hinku. Tähän yhteen olisi ja siihen aion panostaa. Tosin vielä ei ole tullut haastattelukutsua, mutta väitän hämmästyväni erittäin suuresti, jos ei tule. Tiedän, että ne lähtevät 12.9. jälkeen, joten vielä pitää jaksaa odotella.

Olen täysin varautunut siihen, että syyskuussa ei ole töitä, mutta lokakuun alusta saisi kyllä jo olla. En jaksaisi kauempaa kotona hengailla, saati sitten olla rahattomana. Viime syksynä olin kuusi viikkoa ja siinä oli muutama viikko liikaa. Ilman japanin tunteja olisin luultavasti hajoillut pahasti... tai ilman niitä ja pientä muuta säpinää.

Syyskuun ohjelmassa on tällä hetkellä Tracon, jonne lähdemme M:n kanssa. Tarkoitus on pyöriä siellä kolmistaan yhden kaverin mukana. Luultavasti treffaamme myös M:n veljen ja toivottavasti törmäämme moniin tuttuihin.

Rausku.
Minulla olisi myös risteilylahjakortti, joka pitäisi käyttää tässä syksyn aikana. Loogisesti ajateltuna se kannattaisi käyttää nyt sitten syyskuussa, koska tuskin saan viikolla vapaata heti uudesta työstä (enkä halua sellaista edes kysyä). Risteilemään lähteminen vaan vaatisi seuraa, koska yksin ei huvita mennä, ja rahaakin hieman. Kamalasti en viitsisi tuhlailla, koska tiedän jo, että lokakuussa tekee tosi tiukkaa.

Niin, että saa nyt nähdä, tuleeko lähdettyä laivalle...

Muuta ohjelmaa ei tälle syksylle olekaan vielä tiedossa. Kavereita olisi kiva nähdä, mutta nyt ei pariin kuukauteen kyllä suuremmin liikuta mihinkään. Marraskuussa aikaisintaan. Siihen asti olen pitkälti jumissa Lahdessa, ellei lasketa tuota Traconia mukaan.

Ehkä tekemistä kuitenkin keksii. Ainakin tällä viikolla alkaa taas japanin opiskelu. Neljäs vuosi edessä eli "korkein" taso, jota täällä voi opiskella. Minulla on tunne, että olen aivan pihalla kaikesta, joten haasteellista tulee varmasti olemaan. Tästä syystä ilmoittauduin myös toiselle japanin kurssille, jossa on eri opettaja. Se on muutamana lauantaina tässä syksyn aikana. Ajattelen sitä vähän niin kuin tukiopetuksena, jospa sen myötä alkaisin taas paremmin tajuta kielestä jotain. M ilmoittautui samalle kurssille myös, vaikka epäilen, ettei hän mitään tukiopetusta tarvitsisi. Tosin silti mukavaa, että voidaan mennä yhdessä.

Syksy on siis tiivistä japanin opiskelua. Toivon, että muutakin ilmaantuu... eli töitä, kaverien tapaamisia, kirjoituspuuskia ja peli-intoa. Jälkimmäisestä puheen ollen aloitin taas Star Oceanin alusta. Kesti hieman päästä pelin taistelusysteemiin sisään enkä vieläkään hallitse hienouksia. Jossain vaiheessa tulee varmaan bossien kanssa siis hankaluuksia.

Pelin maailma ei vielä ole kovin tuttu ja ensimmäiset hahmotkin ovat vähän meh. Edge on perus-shounen-sankari (= sinisilmä-blondi ja tyhjäpää, yli-innokas kouhottaja) ja valitettavasti Reimillä ja Faizella tuntuu olevan kieli aika syvällä hänen anaalissaan. Muuten Faize voisi olla ihan kiinnostava hahmo, mutta tuo käytös ärsyttää. Lymle on tähän mennessä ollut paras, mutta kuulemma vielä mielenkiintoisempia hahmoja on tulossa.


Lymle & Faize
Jään siis vielä odottelemaan hahmorintamalta, mitä tuleman pitää. Lymle on jotenkin ylisöpö ja häntä olisi ihana cossatakin, mutta kun olen tällainen vanha haahka niin ei tuo hahmo oikein toimisi minulla. Liian pitkäkin olen (oho, kerrankin näin päin). Faize on hot, koska hiukset ja korvat, mutta tosiaan Edgen palvonta menee liian pitkälle... kuinkahan paljon noista kahdesta on kirjoitettu homostelua. Hmmm, en taida ottaa asiasta selvää. Luultavasti paljon. Itsekin olen jo pelissä onnistunut lämmittelemään enemmän Faizen ja Edgen välejä kuin Reimin ja Edgen.

No joo, se pelaamisesta. Tällä merkinnällä ei taida oikein olla tolkullista aihetta, kunhan raapustelen kaikesta mahdollista. Se nyt pitää vielä mainita, että SO kutkuttelee hieman ficcihermoja, mutta täytyy pelata pidemmälle, ennen kuin voi sanoa varmaksi. Lisäksi aiemmat osat ovat pelaamatta, mutta toisaalta ne sijoittuvat käsittääkseni aikajanalla tämän jälkeen, joten se ei ole niin vakavaa.

Huomaa kyllä, ettei minulla ollut mitään varsinaista asiaa, josta kirjoittaa. Joskus on vain kiva jauhaa kaikkea kukkua. En sitten tiedä, onko se lukijan kannalta erityisen hauska asia. Ehkä en nyt jatka tästä enempää vaan häröän loppuillan jotain yleistä, kunnes kömmin petiin. Vielä olisi neljä täyttä työpäivää edessä.

Maailmanennätystä yrittämässä. Kuvan otti N.

2 kommenttia:

 1. Mun mielestä on mukava lukea toisten kuulumisia. vaikka olisikin vain jotain jaarittelua mistä sattuu, eikä sun merkinnät edes ole sellaisia. :O

  Toivottavasti töiden kanssa tosiaan onnistaa. Ja jos oot jumissa Lahdessa, niin sitten ihmisten pitää tulla sinne. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oishan se toki kiva, jos joku innostuisi täällä käväisemään x)

   Poista