21. elokuuta 2012

Kotihommia

Viikonloppu meni vauhdikkaissa merkeissä. Aikaa tuli vietettyä synttäreillä, Ikeassa, kaverin luona ja Särkänniemessä. Ikeasta tosiaan haettiin ne mainitut kirjahyllyt ja alkuviikko on mennyt iloisesti niitä kasaillessa. Tänään totesimme, että tarvitsemme vielä 6 hyllylevyä lisää enkä edes halua ajatella kustannuksia. Ne pahuksen hyllylevyt maksavat yhteensä enemmän kuin yksi hyllykkö lisää, mutta...

Enivei, viikonloppuna tapahtui paljon ja aineksia kertyi useampaankin postaukseen. Käydään tässä läpi näitä sisustusjuttuja, myöhemmin tulee sitten peruukkiasiaa ja ehkä maininta Särkänniemestäkin x)Kun tulin sunnuntaina kotiin, sain huomata, että mangot, animut ja leffat olivat muuttaneet olohuoneesta keittiön nurkkaan. Tuossa läjässä siis näkyvät ne, jotka olivat jo hyllyssä. Ne mainitut viisi laatikkoa ovat edelleen avaamatta. Olohuone ja kirjasto puolestaan muistuttivat jonkin sortin työmaata, koti oli aika mullinmallin. Onneksi maanantai-iltaan mennessä neljä hyllyä saatiin pystytettyä, ja olohuone alkoi taas näyttää inhimilliseltä. Yksi hylly tosiaan odottaa vielä niitä hyllylevyjä. Ja kaikki tavarat pitäisi latoa takaisin sekä avata laatikot. Olohuoneen lattia on toistaiseksi vielä figuurien peitossa... pitää katsoa, tulevatko ne uusien hyllyjen päälle vai kirjastoon.


Kirjasto tosiaan näyttää aika karulta. Tänään raivattiin pahvit yms. pois, mutta suurin osa kirjoista odottaa edelleen hyllyyn laittamista. Lauantaina on M:n synttärijuhlat, joten se on deadline kämpän kuntoon saamisen suhteen.

Ompelu-/vierashuone näyttää onneksi jo paremmalta. M:n ja H:n urakoidessa hyllyjen kanssa minä järjestelin ompelu- ja askartelutarvikkeeni koreihin ja siirsin kaiken pienen hyllyyn. Jeps, sain yhden koululaishyllyn käyttööni, kun sitä ei jätettykään olohuoneeseen leffojen säilytystä varten.

Kun minulla kerran oli aikaa sisustuspuuhiin, päätin myös laittaa julisteita seinille. Tunnelmasta tuli heti erilainen, ja nyt on sellainen fiilis, että huoneessa on ylipäätään kivempi työskennellä. Verhoja vielä kaipailen, mutta varmaan ne jossain vaiheessa laitetaankin, kunhan vain saadaan aikaiseksi. Tuonne on siis tarkoitus tulla kappa M:n toisista verhoista. Toivoisin kovasti, että muihinkin huoneisiin löydettäisiin pian sopivat verhot.

Sellaista tällä kertaa. Seuraavaksi tosiaan hieman toisenlaista juttua taas. Laitetaan kuitenkin loppuun vielä kuva ihanuudesta, jonka postimies minulle tänään kotiin kantoi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti