16. heinäkuuta 2012

Päivä Barbiena

Mitään järkevää en ole tänään saanut aikaan, mutta päätin joka tapauksessa aloittaa viimeisen kesälomaviikkoni Barbiena. Joo, olisin voinut siivota kämpän tai tehdä jotain muuta rakentavaa, mutta kun tämä leikki oli paljon kivempi.

"I'm a Barbie girl in the Barbie world" *
Mitä tähän sitten tarvittiin? Tässäpä listaa:

- Paljon erilaisia meikkejä
- Vanillen toppi
- Omat farkut
- Omat korkokengät
- Vaalea peruukki
- Lapsuuden muovihelminauha, tietenkin vaaleanpunainen
- Kultaiset korvarenkaat
- Kuvankäsittelyohjelma (minun tapauksessani iänikuinen MS Photodraw 2000)
- Aquan Barbie Girl -kappale
- Rutkasti aikaa

Noilla tarvikkeilla syntyi tällainen kaappicosplay-Barbie, jota tuskin nähdään missään conissa. Toisaalta kyllä ajatus kutkuttaisi. Sitä voisi hankkia jostain HenkkaMaukasta kamalat vaaleanpunaiset röyhelöpöyhelökuteet ja tilata paremman peruukin. Hyvällä tuurilla kirpparilta saattaisi löytää vaaleanpunaiset korkokengätkin edullisesti ja käsilaukun.

"I'm a blonde single girl in the fantasy world" *
Eijeijei, en oikeasti mieti tätä, EN! Ehkä mietin sittenkin, mutta ehkä tämä nyt ei kuitenkaan toteudu. Rahanmenoa on muutenkin tiedossa. Sitä paitsi, mihin coniin edes lähtisin Barbiena? Eh.

Jepsis, pidetään järki kuitenkin päässä. Barbien eräs ominaisuuksista on täysin älytön kroppa (ai, animehahmojenko sitten ei? *köhköh*), johon en yllä millään. Toki sellainen ampiaisvyötärö olisi enemmän kuin jees jopa arkielämässä, mutta en jaksa uskoa, että saavuttaisin sitä minkäänlaisella treenillä... saati, että jaksaisin panostaa niin paljon ylipäätään.

Juuri tästä syystä kaappicosplay kannattaa pitää kaappicosplayna tai sitten jättää juttu korkeintaan photoshootteihin. Noh, en ole ihan heti järkkäämässä Barbie-photoshoottiakaan muuten kuin kotona yksin, sillä pokka ei välttämättä riitä mennä keekoilemaan julkiselle paikalle vaaleanpunaisissa hörhelöissä blondi peruukki päässä (mutta esim. valkoisessa maagissa ei ole ongelmaa ;D).

"Life in plastic, it's fantastic" *
No joo. En ole kummoinen kuvankäsittelijä eikä minulla ole kunnollisia ohjelmiakaan, koska en ole jaksanut hankkia. Vielä vähemmän jaksaisin opetella käyttämään niitä, on niin paljon kaikkea muutakin kivaa tekemistä.

Jotain yritin kuitenkin saada aikaan, etteivät kuvat olisi niin hailakoita tai jotain... Tasoittelin ihoa, se kun ei enää tässä iässä ole valitettavasti täydellinen. Kaash, naamastani löytyy enemmän ja vähemmän juonteita. Pitäisi varmaan harkita ryppyvoiteen ostamista? Pakkelikerros ei enää riitä vaan kuvankäsittelyä tarvitaan... tosin kai sitä tarvitsee kuka vain, jos yrittää cossata muovinukkea. Tarvitseehan?

Ihon tasoittelun lisäksi lisäsin kuviin kontrastia. Silmistä olisi myös varmaan pitänyt tehdä sinisemmät, mutta en jaksanut nähdä ihan niin paljon vaivaa. Laiska minä.

Yrityksestä huolimatta en saanut olohuoneeseen sopivaa valaistusta aikaan, joten kokovartalokuvat ylivalottuivat osittain. Asiaanhan olisi auttanut, jos olisi voinut vaihtaa kuvauskohtaa, mutten viitsinyt ruveta siirtelemään huonekaluja sen takia. Kun kuvaa itse itseään, joutuu valitettavasti valitsemaan kuvauspaikan sen mukaan, mihin sattuu kameran saamaan fiksusti. Jalusta olisi siis kova sana.

"Imagination, life is your creation" *
Muokkauksesta vielä sen verran, että koska Barbien vartalo tosiaan on mahdoton, ei mikään laihistaminen kuvissa auta. Siispä vyötäröltä lähti kuvankäsittelyllä jokunen sentti pois. Tosin en vieläkään tunnin ähellyksen jälkeen saanut tarpeeksi kapeaa vyötäröä aikaan... eli pitää varmaan joskus jaksaa leikkiä lisää :D

Kaikkea pöhköä sitä tosiaan päätyykin tekemään. Seuraavaksi pitää oikeasti vähän siivoilla ja pyyhkiä sitten muovinukkemeikit naamasta, ennen kuin lähtee miestä vastaan kaupoille. Jotenkin tällainen liila-vaaleansininen-vaaleanpunainen meikki ei oikein omien hiusten ja vaatteiden kanssa istu.

Tällaista hölmöilyä tänään. Lomatouhuja saa vielä viikon verran puuhata, sitten seuraa paluu sorvin ääreen. Töitä samassa paikassa on jäljellä kuusi viikkoa, sen jälkeen tulevaisuudesta ei ole tietoa. Ehkä rupean Barbieksi, jos en työllisty syyskuuhun mennessä?* Lainaukset Aquan kappaleesta Barbie Girl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti