11. heinäkuuta 2012

Kesäloma-askartelua

Loma on inspiroivaa aikaa. On tullut korjattua urakalla Projekti S. R.:n lukuja, kirjoitettua noin 1000 sanaa (joo, tiedän, se on vähän) lisää tekstiä ja julkaistuakin muutama luku. Tarkoitus olisi saada ficci etenemään vielä oikein kunnolla tässä loman aikana... koko ajan vain tuntuu olevan niin paljon muutakin tekemistä, kuten auton katsastusta, ostoksilla käyntiä, leffoja, sarjoja, yleistä yhteistä puuhastelua M:n kanssa. Joo, voisin jättäytyä noista pois kirjoittamisen vuoksi, mutta... noh, en halua. Tykkään siitä, että on joku, jonka kanssa tehdä arkisia asioita.

Enivei, olen myös saanut tehtyä kaikkea omaa kivaa kirjoittamisen lisäksi. Yölliset askartelupuuskat ovat varsin kiva juttu... näin lomalla. Töissä käydessä ne voisivat aiheuttaa erinäisen määrän ongelmia :D


Jeij, olen askarrellut rautalankahäkkyrän :P Se on aika karunnäköinen edelleen, olen siis jatkanut tuosta eteenpäin. En tiedä, tuleeko siitä lopulta mitään tolkullista, mutta yritys on kova.


Olen myös aloittanut neuleen teon. Se on yllättävän hidasta, vaikka mielestäni olen aina ollut suhteellisen nopea neulomaan. Ehkä sukkia, kaulaliinoja yms. on vain nopeampi tehdä kuin neuletoppia. Ostin myös jo valmiiksi valkoista lankaa säärystimiä varten, mutta niitä en ole ehtinyt aloittaa. Yksi neule kerrallaan. Välillä tosin epäilyttää, että koko juttu on suuruudenhulluutta eikä siitä tule mitään...


Tein myös Robbarista löydön. Etsin kylläkin valmiiksi keltaisia kenkiä, mutta eihän sellaisia tietenkään missään myydä... ei ainakaan sellaiseen hintaan, että raaskisin jopa ostaa. Robbarissa oli kuitenkin tarjouksessa valkoisia tennareita ja oikeaa kokoakin sattui olemaan jäljellä. Keltaista maalia minulla taas oli jo valmiina, joten eikun tuunaamaan kenkiä taas kerran itse. Ne pitää ehkä useampaan kertaan kuitenkin maalata, näyttivät aika hailakoilta, kun ensimmäinen kerros oli kuivunut.

Sävy ei ole ehkä ihan täydellinen ja itse asiassa myös nuo valkoiset pääliosat pitäisi saada maalattua... pelkään vain, että maali lähtee lohkeilemaan muovista. Pitää katsoa, mitä asialle tekee. Laitan uuden kuvan sitten, kun kengät ovat oikeasti valmiit, nythän ne ovat vasta tekeillä.

Ostin maanantaina kasan henkseleitä kirpparilta, mutta luultavasti tarvitsen vielä lisää. Täytyy siis kierrellä lisää kirppiksiä, jahka jaksan raahata itseni kotoa liikkeelle. Muutenkin tarvitsen kaikenlaista tarviketta, mutta osan hankkiminen jää varmaan elokuulle. Kaikkea ei viitsi samassa kuussa ostella.

Sellaisia lomakuulumisia siis tällä hetkellä. Kuvia tulee jossain vaiheessa lisää ja yritän muutenkin muistaa blogia aina toisinaan päivitellä.

Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta ihana on silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti