27. kesäkuuta 2012

Kotini on laatikkolinnani

Eli sotkun anatomia osa 2...

Alan menettää uskoni koko siivoamispuuhaan oikeasti. Vaikka järjestystä syntyy, on sotkua aina jossain. Se ei vain lopu.

Ensin oli näin...


... ja nyt on näin...


... mutta samaan aikaan olohuoneessa!
Sotku on salakavala juttu. Se vaanii joka kulman takana eikä anna periksi sitten millään. Tuparit lähestyvät pelottavaa vauhtia, ja minun pitäisi sinne ehtiä jotain tarjoamisiakin leipoa. Samaan aikaan kotona on kauhea kaaos. M on tehnyt kyllä varmasti enemmän kuin oman osuutensa, mutta mikään ei tunnu olevan tarpeeksi. Sotku vainoaa meitä!

Onneksi sentään vieras-/ompeluhuone alkaa olla kunnossa... mitä nyt peili on sängyn päällä, vaikka sen pitäisi olla eteisen seinällä. Sain myös kaikki kankaani tungettua kaappiin plus muut cossien valmistustarvikkeet (minulla on yllättävän paljon kaikenlaista) ja vielä jäi tilaa jollekin muullekin.

Meillä on nyt aika paljon ylimääräisiä pussilakanoita, verhoja ja pyyhkeitä. Jos jollakulla on tarvetta, minulle voi ilmoittautua. Tarjolla olisi myös yksi ylimääräinen pimennysverho ja 120 cm leveään sänkyyn pääty. Ihan mieluusti pääsisi noista eroon. Luultavasti kuskaan ne jossain vaiheessa kirpparille, ellei tuttavapiiristä löydy tarvitsevia. Nyt ei vain jaksa lähteä heittämään mitään ylimääräistä reissua minnekään.

Stressi on tällä hetkellä suorastaan kamala, kun työjututkin painavat päälle. Loma alkaa onneksi kohta, ja toivon osaavani oikeasti irrottautua työkuvioista. Viimeksi se oli helppoa, kun lensi toiselle puolelle maailmaa, mutta tällä kertaa ei ole sitä mahdollisuutta. Jotain mukaansa tempaavaa tekemistä täytyy joka tapauksessa kehittää. Ainakin aion varastaa aikaa kirjoittamiselle.

Hieman näppäimistön hakkaus kutkutteleekin nyt. Olen pari päivää kuunnellut Gacktia ja tänään hörpin samalla jasmiiniteetä. Tuli mieleen viime kesän fiilis, kun kirjoittelin hullunlailla Projekti S. R.:ää. Siitä pitäisi tosiaan saada loman aikana ote. Tosin ensin aion osallistua Kristallimaailman pieneen kirjoitushaasteeseen... ikään kuin lämmittelykierroksena.

Ennen kaikkea kivaa on kuitenkin selvittävä laatikkohelvetistä, tupareista ja rippijuhlista. Saas nähdä, miten naisen käy.

1 kommentti: