5. kesäkuuta 2012

Desu tulee

Desu-viikko on alkanut niin kuin joka puolella jo toitotetaan. Itselläni se on alkanut kovin kuumeisena, mutta olen silti yrittänyt saada jotain aikaankin. Yllättävää kyllä ompelu, askartelu ja meikkaaminen voi olla hyvin väsyttävää. Seuraavaksi pitää varmaan vajota sohvan pohjalle ja naukkailla Finrexiniä... jos lähtisi olo taas vähän parempaan suuntaan.

Enivei, höpisin jotain uudesta puvusta, ennen kuin lähdin reissuun. Otin itseäni nyt niskasta kiinni ja ryhdyin vääntämään sitä kasaan. Nyt se on päällisin puolin ok, mutta pieniä korjauksia vielä tarvitaan.

Tuli siis hieman leikeltyä kangaskappaleita...

... ja piirreltyä niihin
 Minulla ei ollut muuta mustaa väriä kuin paksu tussi, joka sitten ihanasti levähti. Tosin jälki ei sinänsä ole pahan näköistä, epäilen vain vahvasti, että tätä pukua ei kannata pestä.

Nätti puhdas esiliina...

Tuollainen siitä sitten tuli. Jouduin lyhentämään esiliinaa kahdesta kohtaa ja ompelemaan taskut kiinni. Käsin toki, koska ompelukone on uudella asunnolla eikä täällä olisi sille tilaakaan. Onneksi ompelemista ei tullut kuitenkaan ihan kamalan paljon. Totesin vielä, että niskalenkkiä täytyy hieman lyhentää, että yläosa näyttää hyvältä. Tosin sitä ei varmaankaan kannata ihan kamalan paljon lyhennellä... tarkoitus olisi kuitenkin saada myös pää läpi aukosta :D

... sitten kävi pieni onnettomuus.
Kangasväri ei ollut ihan sen väristä kuin ajattelin, mutta kelpaa kuitenkin. Sen kanssa oli yllättävän kiva tuhrata, harmi melkein, ettei siihen kulunut paljoakaan aikaa.

Oli tietysti pakko sovittaakin.

Ja leikkiä.
Mietin vielä, laittaisinko korsetin mekon alle. Se voisi olla ihan hyvä veto, täytyisi vain löytää kyseinen vaatekappale. Kaikki erikoisemmat vaatteet ovat tällä hetkellä laatikoissa ja säkeissä uudella asunnolla enkä yhtään muista, mihin mahdoin korsettini tunkea. Pitänee katsoa, josko se vielä tällä viikolla löytyisi.
Joo, omasta pärstästä on kiva napsia kuvia... tai sitten ei. Harvoin sitä ainakaan kovin tyytyväinen on lopputulokseen (joku osaava voisi tulla ottamaan kuvat puolestani :P). Tulipahan kuitenkin vähän leikittyä. Sitä vain tosiaan huomaa, ettei ole ihan terve, kun nyt on todella naatti olo ja palelee taas urakalla. Olisi luultavasti ollut fiksumpaa pysytellä vain pedissä ja keskittyä puhtaasti paranemiseen. Päivät vain tuntuvat älyttömän pitkiltä, kun makaa yksin kotona.

Ehkä tämä tästä. Tänään angstittaa, kosk haluaisin olla töissä. Torstaina aion sinne päästä viimeistään ja perjantaina pitää jo oikeasti olla kunnossa. Viime Desun kärsin älyttömästä hammassärystä, mutta tällä kertaa haluan päästä nauttimaankin conista.

Eikun paranemaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti