2. toukokuuta 2012

Uutisia

Asiat tuntuvat jopa etenevän. Sain tänään sanottua sähkösopimuksen ja laajakaistan irti. Tilasin myös postin siirron M:n luokse, jotteivät laskuni ja Pelittini mene hukkaan (muutahan minulle ei mainosten lisäksi tule). Nyt tarvitsee enää selvittää, minne toimitan autotolpan avaimen, kun huoltoyhtiö on tosiaan tässä välissä ehtinyt vaihtua. Onneksi sekin varmasti selviää yhdellä puhelulla.

M jutteli tänään pankin edustajan kanssa. Sinne päästään käymään 8.5. ja sitten viralliset paperit kaupasta allekirjoitetaan joko torstaina tai perjantaina, kumpaan iltaan nyt vain saadaan tapaaminen kaikkien kalenteriin sopimaan. Pe-iltana mennään maalarin kanssa ihmettelemään seiniä ja sovitaan hinnasta plus tavaroiden ostoreissusta, sunnuntaina (olkoonkin äitienpäivä) muutetaan minun kamani. Sitten jää vielä viikko aikaa tehdä muuttosiivousta, ennen kuin pitää palauttaa avaimet.


Ehkä asiat tästä vielä siis suttaantuvat. Vähän hirvittää tiukka aikataulu, mutta eipä ainakaan ole vapaa-ajanongelmia. Huomenna on japanin kokeet, mutta perjantaina ja lauantaina voi hyvin pakkailla. Sunnuntaina on tarkoitus ajella Lappilaan.

Vähän on sellainen fiilis, että Desuconin jälkeen vedän lonkkaa ja vetäydyn johonkin nurkkaan pelaamaan tms. Tässä tulee niin paljon hommaa ja lisäksi sosiaalista kanssakäymistä, että luultavasti saan melkoisen sosiaalisen ähkyn Desun loppuun mennessä.

Conista tulikin mieleen... en tosiaan ehdi nyt tehdä uutta cossia sinne. Eli ehdotuksia... mitkä vanhat puvut kierrättäisin? En nyt oikein osaa päättää. Kaapista löytyvät ainakin:
- Valkoinen maagi (FF)
- Ruby (FFIX)
- Yuffie (FFVII: DoC)
- Vanille (FFXIII - vaatii korjauksia)
- Meidomekko
- Sookie Stackhouse (True Blood)
- Karin (Naruto Shippuuden)

Jotenkin tökkäisee kaikki, haluaisin jotain uutta... mutta kun en ehdi tehdä enkä voi oikein nyt tilatakaan, kun ei ole varsinaista osoitetta. Enkä pääse pakettiakaan postista noutamaan, koska olen todennäköisesti reissussa juuri silloin, kun se tulisi. Onpa elämä vaikeaa.

Minulla on tosin myös pitkä sinisenharmaa peruukki, joten jos joku keksii "sen ympärille" hyvän ja helpon cossin, saa ehdottaa.

No joo, ehkä ei pidä tästä asiasta nyt ottaa stressiä :D

Sellaista tosiaan tällä kertaa. Yritän taas jossain välissä ehtiä raapustaa kuulumisia blogiin. Iltaisin on nytkin ollut ihan kohtalaisesti aikaa, mutta väsymys vaan meinaa viedä voiton. Kun menee töihin seiskaan ja illat puuhaa muuttojuttuja, sitä on aika puhki.

2 kommenttia:

  1. Tämä on jostain syystä jäänyt näkemättä o_O noh, parempi kai myöhään kun ei olleskaan..

    Hyvä jos hommat etenee viimein. Mitä nyt cossiin tulee..Vaikea sanoa. Ilmeisesti et ole Yeulia tekemässä, eikä kyllä tule edes mieleen, mistä tommosta paitaakaan löytyy.. Meido-puku on kiva, toisaalta haluaisin nähdä sut vielä Sookien puvussa.. 8D hmm vaikeaa. Eikä sen puoleen että aina nyt tarvitsisikaan olla uutta pukua! Terveisin ikuinen cossien kierrättäjä.. :D

    VastaaPoista
  2. Hups, sekasin vähän tota uutta ja tätä vanhempaa postausta. Tarkoitin kuitenkin sitä paidan mallia, minkä postasit uusimpaan tekstiisi. x)

    VastaaPoista