6. toukokuuta 2012

Cosplay-pulmat osa X

Edellisessä postauksessa tuli jo mainittua, ettei minulla ole uutta cossia Desuconiin. Kävin perjantaina läpi vanhoja pukujani ja huokailin tuskaisena, kun mikään ei oikeastaan inspiroi. Päädyin nyt kuitenkin ottamaan M:n luokse meidomekon ja Yuffien, muut puvut pakattiin muuttokamoihin. Tätä menoa cossaan Yuffieta jokaisessa conissa, ääh.


Ei sillä, kiva pukuhan se on. Sitä on vain nyt tullut käytettyä useampaan otteeseen. Olisi kiva saada edes shuriken pukuun lisäksi, mutta projekti ei ole oikein edennyt. Isä ei päästä minua itse hillumaan hiomakoneen kanssa, mutta ei ole hänkään asetta hionut. Mitään muuta sille ei taas voi tehdä, ennen kuin hiominen on suoritettu.

Jotenkin epäilen, ettei Desuun mennessä asian suhteen ole tapahtunut edistystä. Eli ilmeisesti ninjailen ilman heittotähteäni tälläkin kertaa. Noh, ei mahda mitään.

Tosiaan tuo mekko on ilmeisesti tarkoitus laittaa nyt yhdeksi päiväksi. Ehkä perjantaiksi. Laitan toisen paidan, koska vanhan menin leikkelemään piraattipaitani lisäosiksi. Siniset hiukset on myös tällä kertaa korvattu punaisilla, ei sillä, että hiustenvärillä niin väliä olisikaan. Kiharat olisivat taas ihan jees, mutta katsotaan, kestävätkö ne työpäivän yli.

Aiemmista puheista huolimatta suunnittelen nyt uutta cossia kuitenkin. Mahdollisimman helppoa toki. Koska en tiedä, onnistuuko projektini, en vielä paljasta pukua. Tilasin kuitenkin sitä varten esiliina. Lisäksi tarvitsen vielä verta puvun koristeluun, pienehkön hevosenkengät ja pussihihaisen sinisen paidan (vähän tähän tyyliin). Kahta jälkimmäistä en valitettavasti ole vielä löytänyt. Ompelemaan en ehdi, joten tilaaminen on ainoa vaihtoehto. Tilaus lähtee heti, kun vain vastaan tulee sopiva paita.

Jos kaikki menee hyvin, minulla on uusi cossi Desuun. Jos ei mene, sitten koetan pärjätä noilla kahdella puvulla. Oikeastaan puvun toteutuminen riippuu lähinnä siitä, löytyvätkö puuttuvat osat nopeasti. Vinkkejä saa heitellä, mutta mistään kovin kaukaa en voi tilata. Esim. Jenkeistä tilatut paketit tulevat niin hitaasti, etteivät tavarat ehdi välttämättä coniin mennessä. Melkein siis saisivat kotimaan valikoimista löytyä.

Mutta tarkempaa selvitystä puvusta tulee, jos saan projektin etenemään. Muussa tapauksessa jääköön hamaan tulevaisuuteen.

Mainittakoon vielä, että sain jopa kirjoitettua pitkästä aikaa jotakin. En tiedä, tuleeko jutusta mitään, mutta en ajatellut ottaa siitä paineita. Raapustelen vain omaksi huvikseni. Kliseitä ja Afeni-kliseitä on luvassa, samoin suht lyhyitä lukuja ja kenties minulle tyypillisiä hahmotyyppejäkin. Tarinoitani lukeneet saattavat havaita jotain tuttua jutussa.

Jos edellinen ei pelästyttänyt, alkua voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti