8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen... wut?

Niin joo, nyt on tosiaan pääsiäinen. Ei tunnu siltä, tosin en tiedä, miltä pääsiäisen sitten pitäisi tuntua. Tällä hetkellä väsyttää, päätä särkee, palelee ja on muutenkin vähän huono olo. Suomeksi: flunssa on ilmeisen itsepäinen tai sitten kehitän jo jotain uutta vaivaa.

Eilen tuli kuitenkin se FFIX pelattua loppuun ja vielä lueskeltua hieman kirjaakin siihen päälle. Taisin nukahtaa joskus vähän ennen yhtä, M kömpi petiin puoli kahden tienoilla. Ilta oli ihan kiva, oikeastaan sellainen aika peruslauantai, joita on tullut täällä M:n vanhemilla vietettyä. Kotona lauantait menevät enemmän ehkä leffoja tai animua katsellessa.

Mutta niin, pääsiäissunnuntaita vietetään. M lähti lenkille, minä jäin dataamaan. Ulkoilu varmaan tekisi hyvää, mutta en ottanut vaihtovaatteita mukaan enkä halua hikoilla näitä märiksi... ja toisekseen olo on aika huono. En sitten tiedä, olisiko raitis ilma auttanut, mutta jotenkin ei ole nyt intoa kokeilla. Tämä fyysinen, jatkuva paha olo alkaa jo painaa mieltä, ei voi mitään. Mutta eiköhän tämä jo kohta helpota.

Lenkin jälkeen on varmaankin vuorossa lounas ja neljäksi pitäisi ehtiä Lahteen leffateatteriin Iron Skyta katsomaan. Odotan elokuvaa ihan mielenkiinnolla, ainakin moni on sitä kehunut. Ylipäätään on kiva päästä leffaan, ei ole tullut pitkään aikaan käytyä... ja näin isolla porukalla en ole käynyt vuosiin. Yleensä ollaan kahdestaan erään ystävän kanssa menty, mikä ei tietysti sekään ole yhtään hullumpaa.

Uskoisin siis, että illasta tulee oikein kiva. Leffa ja popparit kuulostavat hyvältä vaihtoehdolta pääsiäisen viettoon. Sen jälkeen pistäydymme M:n kanssa minun luonani laittamassa vähän kamoja kasaan... töissä on Tuo- ja vie-päivät ensi viikolla ja ajattelin viedä sinne hieman ylimääräisiä juttuja. Ihan hyvä päästä turhasta tavarasta eroon. Lisäksi minulla on jonkinlainen läjä liian isoiksi jääneitä vaatteita, joita en viitsi turhaan säilöä. Ei ole tavoitteena, että ne joskus olisivat sopivia ;D

Tuon operaation jälkeen palataan M:n luokse ja varmaan nyhjätään kaikessa rauhassa loppuilta. Mitään erikoisempaa suunnitelmaa ei ole, mutta varmasti jotain kivaa keksitään. Jos ei muuta, niin mussutetaan sitten suklaata. Jouduttiin ostamaan isot Kinder-munat kaupasta, kun kaikki pienet olivat loppu.

Huomenna on tarkoitus viettää juhlapyhää hyvinkin tyylikkäästi siivoamalla kämppä. Alun perin minun oli tarkoitus siivota eilen, mutta kun sitten lähdin mukaan reissuun, jäi siivoaminen sikseen. Siispä teemme urakan yhdessä pääsiäismaanantain kunniaksi. Sen jälkeen lähdemme moikkaamaan yhteistä ystäväämme Päijät-Hämeen keskussairaalaan neurologian osastolle, jossa hän ei toivon mukaan joudu enää kovin kauan olemaan. Pidetään peukut pystyssä sen puolesta.

Illalla on sitten luvassa hyvää ruokaa ja mahdollisesti jokin leffa / animua. Mirai nikki olisi vielä kesken, joten sitä ainakin voisi katsella tai sitten Kuninkaan paluun. Vähän puhuttiin saunankin lämmittämisestä, vaikka tässä on tullut nyt saunottua aika ahkerasti. Tosin pitäähän sitä nyt saunoa kunnolla, kun melkein kahteen viikkoon ei päässyt ollenkaan flunssan takia.

Koko ensi viikkokin näyttää kiireiseltä. Töissä on hommaa saikun takia luultavasti ylitöiksi asti, en tiedä, miten selviän kaikesta, mutta vaihtoehtoa ei vain taida olla. Jotenkin on homma saatava haltuun. Lisäksi tiistaina ollaan menossa yhden asunnon näyttöön, sitä odotan suurella mielenkiinnolla. Keskiviikkona on tarkoitus tehdä läksyjä, minun on ainakin panostettava hommaan kunnolla, koska olen ollut kaksi peräkkäistä kertaa nyt pois. Torstaina on tunnit ja perjantaina pitäisi käväistä minun vanhempieni luona. Jos maa ei ole enää pahasti jäässä, silloin voisi myös käydä hautaamassa Yukin.

Tosi tyylikäs web-kamerakuva :P
Ensi viikonlopulle ei ole suunnitelmia, mutta tällä hetkellä en kyllä niitä kaipaakaan. Jotenkin tuntuu taas elämä kovin kiireiseltä, mieluummin ottaisin vähän lisää rauhallisuutta.

Lähiaikoina pitäisi myös käydä kampaajalla, kestovärjätä kulmat ja ripset (haluaako joku tulla tekemään sen puolestani?) ja hommata äidille synttärilahja. Äidillä on kohta juhlat, joten täytynee jotain pientä tosiaan hommata.

Vähän sitä ennen M:llä ja minulla olisi puolivuotispäivä. Eihän se tietysti ole vielä paljon mitään, mutta tykkäilen juhlistaa asioita. En vain oikein tiedä, mitä kivaa keksisin. M ehti jo kysellä, mitä minä haluaisin puolvuotislahjaksi O_o;;; En halua oikeastaan mitään, kunhan nyt saa viettää aikaa yhdessä. Sanoinkin sen hänelle, mutta katsotaan nyt, menikö viesti perille. Ei sillä, itsekin haluaisin häntä muistaa, mutta tällä hetkellä ei ole oikein hyviä lahjaideoita.

Tämä blogaus nyt vähän venyi ja paukkui... En edes tiedä, mistä minun piti alun alkaen kirjoittaa. Nyt tästä joka tapauksessa tuli vain tällaista yleistä höpinää vähän kaikesta. Ei kai siinä. Ehkä ensi kerralla saan aikaan jotain fiksumpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti