23. huhtikuuta 2012

Kiireinen kevät tulossa

Onneksi ei väsytä jo valmiiksi yhtään :P

Elikäs joo, kevään ohjelma on nyt sitten erittäin tiivis ja kiireinen. Jos minua ei iltaisin netissä näy, olen luultavasti pakkaamassa kamoja, muuttamassa niitä tai esim. maalaamassa seinää. Saatan myös olla vierailulla pankissa, vakuutusyhtiössä tai vastaavassa. Luulen, että seuraavat kuukaudet vain hujahtavat hommia paiskiessa.

Tänään tuli tieto, että saimme asunnon, josta teimme tarjouksen. Kaupat luultavasti tehdään toukokuun alussa ja sitä ennen olisi hyvä saada pakattua jo osa omista kamoista, jos ei jopa kaikkea. Lisäksi tosiaan pitää käydä sekä pankissa että vakuutusyhtiössä keskustelemassa monistakin asioista. Näiden juttujen päälle tiedossa on synttäriä, äitienpäivää, matkavalmisteluja ja muuta vastaavaa. Oikeasti edessä voi siis olla kovin datailuköyhä aika.

Veikkaan, että lopputulos on vaivanarvoinen, vaikka tällä hetkellä hieman hirvittää. Tuossa vierellä nyt näkyy pohjapiirros hankinnasta, joka tuli tehtyä. Meillä on olohuone, keittiö, vessa, kylppäri ja kolme (3!) makuuhuonetta. Tämä kaikki saatiin huokeammalla kuin aiempi kolmio ja lisäksi erittäin hyvältä alueelta.

Yhden makuuhuoneen otamme luonnollisesti omaan käyttöön, keittiön viereiseen taas on tarkoitus tehdä kirjasto/harrastehuone. Eli sinne tulee kasapäin kirjoja sekä ompelutarvikkeet. Vihdoinkin minulla on ihan oikea tila, jossa voin värkkäillä cossien kanssa. Joskaan tämän muuttorumban takia en tee nyt ainakaan tulevaan Desuconiin uutta pukua. Piti tehdä, mutta nyt en yksinkertaisesti ehdi. Tarpeeksi ehtimistä on jo siinä, että saan kaverin peruukin ommeltua kasaan. Onneksi sitä on sentään jo tehtykin, vaikka kovin hitaasti on edennyt.

Niin tosiaan... tuosta jää vielä yksi makuuhuone yli. Näin alustavasti olemme ajatelleet siitä vierashuonetta, ellemme keksi jotain muuta käyttöä. Kaapeille ainakin löytyy täytettä, siitä ei ole pelkoa. Keittiössäkin on sitten kivasti tilaa touhuta, ei sillä, että olisin kovin innokas kokki, mutta ainakin on tilaa. Ja mahtuvat kaveritkin sinne syömään :D

Mutta niin kevään / alkukesän ohjelma näyttää tältä (järjestys ei ole täysin kronologinen):

- Pankkivierailu
- Vakuutusyhtiökeikka
- Kaupantekotilaisuus
- ½-vuotispäivä
- Äidin synttärit
- Rahanvaihdot yms. matkavalmistelut
- Maalausremontti ja parvekelasien laitto
- Kamojen pakkaus
- Minun kamojen muutto
- M:n asunnon myynti
- M:n kamojen muutto
- Äitienpäivä
- Matka
- Desucon

Voi olla, että tuosta listasta puuttuu vielä jotain. On niin paljon asioita, että niitä on vaikea edes yrittää pitää kaikkia mielessä. Vähän tosiaan kauhistuttaa, että mitä tästä kaikesta tulee. Yhteen muuttaminen ei hirvitä eikä se, että vuokran maksaminen muuttuu asuntolainan lyhentämiseksi. Tämä kiire ja asioiden paljous sen sijaan stressaa, mutta ehkä kaikesta selviää.

Aijoo, minulla on muutamia huonekaluja myynnissä. Tarkoitus olisi päästä niistä pikaisesti eroon eli jos kiinnostaa, kannattaa ilmoittaa. Ilmoituksessa on mukana myös muuta myynnissä olevaa sälää sekä ilmainen sänky.

2 kommenttia:

 1. Onnea uuden asunnon omistajille! Näyttää tosi kivalta ja tilavalta. Paljonko tossa on neliöitä?

  Huh, on kyllä kiireinen ohjelma, mutta eipä ainakaan tekeminen lopu kesken. Toivottavasti et nyt ihan väsähdä. Oon joka tapauksessa tosi ilonen teiän puolesta, asunnosta, matkasta ja kaikesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä 93 neliötä... kahdelle ihmiselle ihan riittävästi :D

   Väsymys painaa jo nyt päälle, mutta ehkä tästä selviää hengissä. Juhannuksena voi sitten hengähtää.

   Poista