27. huhtikuuta 2012

Ei niin hyvää...

Eilen tuli M:ltä kesken työpäivän viesti, että pitäisi soittaa heti, kun sopiva väli. Jotenkin siinä kohtaa arvasin, etteivät uutiset voi olla hyviä. Hetken ehdin jo ajatella, ettemme saakaan asuntoa vaan myyjä peruu kaupan.

No, ei sentään, mutta en ihan vikaankaan arvaukseni kanssa osunut. Saadaan kyllä asunto, muttei ei ihan vielä. Rakennuttaja oli tehnyt asunnossa tarkastusta, jossa oli käynyt ilmi, ettei lattialämmitys pysy päällä. Syytä ei toistaiseksi tiedetä. Meille ei tästä tule kustannuksia, muttemme myöskään pääse muuttamaan, ennen kuin remontti on tehty.

Minähän olin siis jo sanonut vuokrakämppäni irti. Uusi vuokralainenkin on jo tiedossa, joten sopimuksen jatko ei onnistu. Minulta lähtee kämppä alta eikä uuteen vielä tuolloin voi muuttaa. Käytännössä kesäkuun alusta minulla ei ole asuntoa, ja koska lähden reissuun toukokuun lopuksi, on kämppä tyhjennettävä ennen sitä. Siispä toukokuun lopun postitkaan eivät saa mennä sinne.


ÄR-SYT-TÄÄ!

Okei, okei. Ei tämä ole katastrofi. Minun tarvitsee vain keksiä, minne tungen tavarani. Itse voin olla M:n luona ja ohjata myös postini väliaikaisesti tänne. Onneksi postilla on palvelu sitä varten, vaikka se nyt tietysti maksaakin. Ja siis parempi, että vika paljastui nyt, eikä vasta muuton jälkeen. Remppaa olisi ollut vaikeampi tehdä, kun olisimme ehtineet muuttaa.

Tänään olimmekin jo pakkailemassa tavaroitani. Makuuhuoneen irtotavarat on melko pitkälti jo pakattu, jotain pientä täytyy laittaa vielä. Vapunpäivänä viimeistään on hyvää aikaa, jos ei nyt viikonloppuna innostuta. Varmaan osa menee nyt M:n häkkivarastoon, mutta huonekalut ovat hankalampi juttu. Ylimääräisistä pitäisi nyt todellakin päästä eroon.

Yhden ihmisen piti tulla hakemaan sänky tänään pois (ilmaiseksi sitä tarjosin). No, tyyppi ei koskaan ilmestynyt eikä vaivautunut asiasta ilmoittamaankaan. Soittelin perään ja kysyin, onko hän mahdollisesti eksynyt. Sain tylyn vastauksen, ettei ole tulossa ja että on asiasta kyllä minulle ilmoittanut. Eipä ollut, ellei sitten laittanut pullopostia tai jotain. Graah.

Siis oikeasti, ihmiset! Kyse voi olla ilmaisesta tavarasta joo, mutta toisten aika ei ole ilmaista. Ihmisillä voi olla sovittuja juttuja, jotka viivästyvät, kun joutuu tyhjänpanttina odottamaan. Ajatelkaa muutakin kuin sitä omaa turvonnutta napaanne, p*rkele!

Anteeksi avautuminen. En vain voi sietää idioottimaisuutta, ajattelemattomuutta ja huonoa käytöstä. En väitä, ettenkö itse sortuisi noihin kaikkiin säännöllisesti, mutta ärsyttää silti, varsinkin nyt, kun jokainen päivä on bookattu täyteen ja kiirettä riittää ilman ohareiden tekijöitäkin.

Noh, pitää ajatella, että juhannukseen mennessä helpottaa ja pääsen tässä välissä reissaamaankin. Ehkä päätä ei sitten enää kiristä niin pahasti x)

2 kommenttia:

 1. Ei oo todellista D: Toivottavasti saat tavarasi jonnekkin siksi aikaa, kun pääsette muuttamaan. Niitä voi olla aika mielenkiintoista yrittää kaikkea tunkea jonnekkin...

  Ja oikeesti törkeetä tommonen käytös, kun ilmaseksi sais eikä tarttis kuin tulla hakemaan niin sitten ollaan tollein hirveitä mulkkuja. Bitch Please, ihmisillä saattaa olla omakin elämä mitä murehtia. Olisi edes ilmoittanut ja ollut asiallinen. Todella, todella ärsyttävää, aargh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioilla on onneksi tapana järjestyä. Kyllä se tästä vielä.

   Sänkyasia tosin ketuttaa edelleen. Pitäisi nyt aika nopeasti päästä huonekaluista eroon.

   Poista