7. tammikuuta 2012

Syntymäpäivä

Kuten jo aiemmin totesin, minun ei ollut tarkoitus viettää syntymäpäivääni mitenkään. Sitten vain kävi niin, että muut olivat vähän eri mieltä. Lopulta täällä olivat sekä minun että M:n vanhemmat. Jännitin itse aivan kamalasti ja olin taas älyttömän hiljainen. Jotenkin en vain saanut sanottua oikein mitään oikein mihinkään.

Tuo puhumattomuus alkaa oikeasti olla ongelma. En tarkoita olla epäkohtelias, minä vain... en saa suutani auki? En keksi mitään sanottavaa tai jos keksin, en ehdi sanoa asiaani, kun puheenaihe on jo vaihtunut. Toivotonta. Tätä tapahtuu myös töissä, jos pitäisi harrastaa small talkia. Ongelma ahdistaa minua oikeasti, sillä haluaisin kyllä jutella sujuvasti ja tehdä ihmisiin hyvän vaikutuksen enkä vain istua hiljaa. Pelkään, että muut kuvittelevat minun tylsistyvän tai olevan tyly, vaikkei kummastakaan ole kysymys.

Onneksi sentään muut juttelivat keskenään ja iltapäiväkahvittelu sujui siltä osin hyvin. Valitettavasti kahvipannu ei suostunut leikkimään kiltisti kanssani vaan päätti hajota. Onneksi ei sentään pudonnut lattialle, vaikka kahva puolittain irtosikin. Kahvin tarjoilu oli sen jälkeen varsin mielenkiintoista -___- Täytynee laittaa uusi keitin hankintaan, onhan tuolla jo ikääkin, vaikkei paljoa ole tullut käytettyä. Sylettää, koska hankittavaa on muutenkin ihan liikaa.

Kahvipannu oli kuitenkin ainoa vastoinkäyminen. Selvisin hengissä visiitistä ja ilmeisesti en nyt ihan törkeän huonoa vaikutusta tehnyt ujoudestani huolimatta. Ahdistaa kyllä edelleen, mutta ehkäpä se vielä helpottaa. Olen typerys näiden sosiaalisten ongelmieni kanssa :D

Ilta meni sitten oikein mukavasti. Avasin lahjani, jotka olivat varsin mukavia nekin. Sain matkatyynyn, Pelitin tilauksen, ruokailuvälineitä ja...

© MK
...uuden Monster High -nuken <3 Frankie liittyi siis Ghoulian ja Draculauran seuraan. Voi, voi, siinä on todella kaunis tyttö. Rakastuin tähänkin nukkeen ensisilmäyksellä.

Täytyy sanoa, että kultani tietää, mistä tykkään. Ei kai sitä yleensä tämän ikäisille ostella nukkeja lahjaksi, mutta ostipa minulle silti. Oikeastaan en toivonut edes mitään. Olen silti hyvin kiitollinen ja iloinen lahjoista, jotka sain. Kiitos vain kaikille :)

Lahjojen avaamisen jälkeen kokkailimme M:n kanssa. Kanan paistaminen sujui eivätkä ranskalaisetkaan tällä kertaa kärähtäneet. Valitettavasti salaattijuusto oli mennyt piloille. Näköjään osaan aina sössätä jotain, kun laitan ruokaa. Onneksi sentään huomasin juuston pilaantuneen, ennen kuin kumpikaan ehti sitä syödä. Muuten olisi voinut olla varsin ikävä loppuilta.

Syödessä tuli katseltua Avalonin usvat. En tiedä, oliko kyseinen elokuva M:n makuun, mutta kivaa oli, että hän suostui sen kanssani katsomaan. Hän taisi sanoa, että siitä heräsi mielihalu pelata Skyrimia, koska sekin sijoittuu keskiaikaiseen fantasiamaailmaan. Itseänikin Skyrimin pelimaailma kyllä vähäsen kiehtoo, mutta yleisesti ottaen en ole länsimaalaisista ropeista koskaan jaksanut alun jälkeen enää innostua. Voisin kuitenkin vilkaista, kun M alkaa kyseistä peliä pelata.

Leffan jälkeen ilta venähti pitkäksi, kun vain istuimme sohvalla juttelemassa kaikenlaista. Tuli vietettyä kaiken kaikkiaan hyvin rauhallinen ja miellyttävä syntymäpäivä (ahdistuksesta huolimatta). Minulla oli mukavaa ^^

© MK
Mainitaan nyt vielä, että lahjoin myös itse itseäni ja tilasin hiustenpidennykset. Ovat ihanan väriset ja aitoa hiusta, tykkään todella paljon. Klipsien laittaminen tuottaa minulle vielä hieman vaikeuksia, mutta ehkäpä opin, kun vain harjoittelen tarpeeksi.

Tavallaan nuo pidennykset ovat kyllä uusinta cossiani (erittäin keskeneräistä sellaista) varten, mutta niistä sen verran paljon, että aion käyttää muutenkin. Itse asiassa käytin niitä jo keskiviikkona ja torstaina töissäkin. Aamulla tuli hieman kiire laittaessa, mutta uskon, että oppisen myötä, saan ne nopeammin päähäni.

Sellaisia synttärijuttuja. Tänään on vuorossa vähän toisenlaista ohjelmaa. Tarkoitus olisi saada tuo mainittu cossi valmiiksi (tai edes lähes valmiiksi), kirjoitella vähän japanin kielioppijuttuja ylös ja ehkä pelaillakin. Minulla olisi kamala hinku aloittaa taas Final Fantasy XII alusta, mutta toisaalta myös Star Ocean on kesken. Toisekseen edellisen kimppuun olisi tarkoitus käydä peli-illoissa, kunhan niitä vain ehditään taas järjestää...

Joo, juttu alkaa mennä randomin puolelle, joten lähdenpä tästä kauppaan ja sen jälkeen laittamaan ruokaa. Ehkä pääsen oikeiden hommienkin kimppuun vielä tämän vuorokauden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti