8. tammikuuta 2012

Pakkasenpuremaa varten...

Tein tänään hieman lisää valmisteluja. Luultavasti Yuffien (FFVII: DoC) bootcoverit eivät valmistu tähänkään coniin, kuten ei taida valmistua shurikenkaan. Se on ollut vaiheessa syksystä asti, koska sitä ei ole hiottu. Itse en pääse työstämään sitä, ennen kuin hiominen on tehty, joten ei auta kuin odotella. Ehkä saan sen joskus johonkin coniin tai sitten edes photoshotiin.

Muutenhan kyseinen cossi on ollut aika hyvällä mallilla jo pitkään. Nyt vain korjailin hieman toppia, koska siihen tuli Traconissa mystinen reikä O_o;;; Lisäksi ompelin puuttuvan vyön kaapuun kiinni.

Pahoittelen, etten näytä nyt kovin edustavalta kuvissa. En jaksanut meikata kovinkaan vahvasti. Yuffien meikkien tekoon menee 20-30 minuuttia, joten päätin oikaista ja laittaa vain kevyen päivämeikin, koska tänään ei tarvitse olla niin tiptop. Coniin tietysti sitten tulee kunnon meikit, silloin panostetaan tosissaan.

Enivei, minusta kokonaisuus näyttää edelleen oikein kivalta. Mukavaa päästä taas käyttämään tätäkin cossia. Ainoastaan tuo peruukki tökkii, se olisi saanut olla hieman pidempi. Se taitaa olla ACC-Yuffien, DoC:ssa kun neidin hiukset ovat pidemmät kuin elokuvassa. En vain löytänyt kovin montaa eri vaihtoehtoa, kun Yuffien peruukkia metsästin silloin joskus viime kesänä.

Erityisesti tykkään topista, vaikka hajoilin sitä tehdessä urakalla. Shortsit ovat myös kivat. Niitä värjätessä tuli kiroiltua moneen otteeseen, mutta onneksi on kavereita, jotka osaavat auttaa ja rohkaista. Ei kai tuo väri vieläkään täydellinen ole, mutta se on kuitenkin tarpeeksi lähellä. Olen iloinen, että olen saanut tämän puvun tehtyä vaikeuksista huolimatta. Kenties ne bootcoverit ja shurikenkin vielä jonain päivänä valmistuvat.

"Am I cute or what?" Joo, kaapukin on nyt valmis. Se on vähän iso, mutten enää viitsinyt alkaa pienentää sitä. Tuo huppu, josta tuli hattu, on aika kämäinen, joten sen varmaankin teen joskus uusiksi. Tällä mennään nyt kuitenkin tähän coniin, koska minulla on muutenkin tuskaisen kiireinen viikko edessä.

Toivottavasti tuo kokonaisuus nyt lämmittää edes vähän. Vedän kyllä sukkahousut jalkaan, mutta niistä tuskin on pahemmin eristämään lämpöä. Pelkään jalkojen paleltumista kummassakin cossissa, samoin vatsan, mutta ei... en voinut silti valita jotain peittävämpiä pukuja :D

Jos olisin ollut fiksu, olisin etsinyt Rubylle (FFIX) uudet kengät ja laittanut sen puvun päälle. Siihen tulee niin monta kerrosta vaatetta (vaikkei ehkä päällepäin siltä näytä), ettei luultavasti olisi tarvinnut palella niin kamalasti.

No, näillä nyt kuitenkin mennään. Paleleminen on minulle muutenkin tuttu juttu, koska en ole koskaan osannut pukeutua sään mukaan. Enköhän minä conista selviä joka tapauksessa hengissä.

Kivaa päästä taas conittamaan. Viikosta tulee rankka kaikkine kiireineen ja viikonlopusta luultavasti vielä rankempi ja väsyttävämpi, mutta voisin veikata sen olevan sen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti