21. tammikuuta 2012

Coni takana, elämä edessä?

Ah ihanaa todellisuuspakoilua! Tällä kertaa sitä toteutettiin Desucon Frostbiten muodossa. Con-fiilis ei tosin heti meinannut lähteä nousemaan, sillä sain lähinnä stressin, kun piti yrittää saada ihmisten aikatauluja sumplittua yhteen eikä kaikkia osapuolia edes meinannut tavoittaa mitenkään. Muutenkin olin todella väsynyt raskaan työviikon jäljiltä.

Karin - Naruto Shippuuden / © N

Perjantai olikin melkoista koomaamista ja nukkumaan oli ihana päästä. Lauantaina fiilis oli jo hieman parempi ja nousi entisestään, kun päästiin coniin asti. Kävin kuuntelemassa oikeastaan vain yhden luennon (Kielioppia animesta), vaikka toinenkin olisi kiinnostanut (Yuri - tyttöjen välisestä ystävyydestä). Toisessa kävin kuitenkin vain kääntymässä, koska se oli yksinkertaisesti aivan liian täynnä. En olisi jaksanut seisoa salin perällä 1,5 tuntia. Sitä paitsi luento oli alkanut etuajassa, joten missasin siitä senkin takia osan.

Sunnuntaina kävin sitten kuuntelemassa Naruto - alku oli hyvää, loppu sontaa ja Cosplaytuomarit - nuo lapsia syövät demonit -paneelit. Molemmat olivat oikein mieluista antia ja tykkäsin kovasti. Muuten päivä meni hengailuksi ja ihmisten kanssa höpöttelyksi, mutta siitähän ei tietysti mitään haittaa ollut.

Ilta tuntui olevan yhtä rankkaa säätämistä kuin perjantaikin, joskin eri syistä. Nimiä mainitsematta sain taas yhden syyn lisää inhota erästä ihmistä oikein antaumuksella. En ole koskaan hänestä pitänyt enkä taatusti koskaan opi pitämään. Hemmetti, en edes aio yrittää. Onneksi asiat kuitenkin lopulta järjestyivät.


Yuffie - FFVII: DoC / © Cr
En nyt jaksa kirjoittaa perusteellista con-raporttia. Sanon vain, että yleinen fiilis oli hyvä ja cossaaminen taas pitkästä aikaa kivaa. Ihanaa oli myös nähdä ihmisiä ja vaihdella kuulumisia. Jännä kyllä, parhaita hetkiä taisi silti olla minun luonani tyttöporukassa vietetty lauantai-ilta. Tuli naurettua niin, että posket olivat kipeinä vielä tiistainakin. Tytöt, hei, olette parhaita <3

Ostoksia minun ei ollut tarkoitus tehdä, mutta silti jotain lähti mukaan:

- Elän shifti pohjassa -paita (Genrewear)
- Uke-paita (Genrewear)
- Seme-paita (Genrewear)
- T-paita, jossa oli painatuksena kaksi lohikäärmettä (Kuroi Neko)
- Luv Bunny -huppari ("I hate you" -tekstillä) (Back Street)
- 3 Final Fantasy XII -pinssi ja keräilykortti -boksia (Urumi?)

Rahaa siis meni taas enemmän kuin olisi ollut suotavaa. Loppukuu pitää nyt yrittää elellä suhteellisen tiukasti. Olisi ihan hyvä välillä saada jotain säästöönkin, koska myöhemmin tänä vuonna on isoja kulueriä tiedossa.

Conin jälkeinen maanantai oli jännä päivä kaiken kaikkiaan. Töissä ollessa jännitin erään toisen ihmisen asioiden järjestymistä, mutta onneksi iltapäivän puolella tuli tieto, että kaikki oli ok. Kävin myös työterveyslääkärillä itkemässä kipeää polvea (on kipuillut kohta kolme kuukautta), mutta hän ei sitä suostunut kuvauttamaan. Sen sijaan sain käskyn välttää kävelemistä, päivän sairauslomaa (jota en käyttänyt) ja särkylääkereseptin. Polvi kipuili vielä lisää, kun lääkäri väänteli sitä oikein urakalla.

Se aiheuttikin loppuviikoksi ihanan lisämomentin töihin ja vapaa-ajalle. Särkylääkkeet tulivat oikeasti tarpeeseen, sillä kipu oli paljon kovempaa kuin aiemmin. Nyt se on asettunut normaaleihin mittasuhteisiin, muttei kadonnut kokonaan. Ensi kuussa kuvataan, jos parannusta ei näy.


Torstaina tuli myös hommattua jälleen yksi MH-nukke.
Tiistaina tuli lähinnä jumiteltua, piti tehdä japanin tehtäviä, mutten sitten jaksanut. Keskiviikkona vierailimme papan luona M:n kanssa. Se jännitti ihan älyttömän paljon, mutta meni kuitenkin hyvin. Torstai-ilta hujahti perinteisesti japanin tunneilla ja kivaa oli. Tosin porukkaa voisi tunneilla käydä hieman enemmän, ettei oma vastausvuoro tulisi niin nopeasti <_<

Perjantaina piti mennä optikolle, mutta sainkin ajan vasta maanantaille. Odotan mielenkiinnolla, mitä sanovat. Luulen, että uudet lasit menevät hankintaan, vaikken kaipaisi yhtään ylimääräistä rahanmenoa.

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus nauttia laatuajasta kahdestaan, mutta suunnitelmat muuttuivat lennossa. Niinpä istun tällä hetkellä koneeni kanssa M:n vanhempien luona ja M pelailee tuossa vieressä veljensä kanssa Terrariaa. No, aika menee näinkin ja olen saanut ainakin blogeja päivitettyä, jos en muuta :P

Ohjelmaa taitaa riittää ensi viikollakin, vaikka oikeastaan kaipaisin sitä kotona istuskelua välillä. Elämää vain riittää tällä hetkellä enemmän kuin olisi ehkä tarvetta.

Tiedossa on ainakin tällaista:
- Optikkokäynti
- Japanin tunnit
- Kaverin synttärit
- Leffa-/peli-ilta

Yhdelle viikolle siis ihan tarpeeksi. Huomenna on myös yhdet nimpparit, joilla menemme käymään, joten silloin ei varmaan kamalasti datailla silloinkaan. Saa nähdä, missä vaiheessa on taas totaalisessa noulaif-tilassa... tosin en välttämättä kaipaa siihen tilaan takaisin. Ainoa, mikä hieman harmittaa, on se, etten ole ehtinyt panostaa kirjoittamiseen. Kun aikaa koneella on vähän, en ehdi saada tekstistä kunnollista otetta tai sitten vain väsyttää liikaa. Mutta lopettamassa en ole. Kyllä minä vielä taas joskus saan tekstin luistamaan.

Tosin kohta ilmestyy Final Fantasy XIII-2, joten seuraavana suunnitelmana taitaa olla enemmänkin pelaaminen kuin kirjoittaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti