24. lokakuuta 2011

Vuoristorata-ajelua

Joo, on ollut taas melkoinen päivä.

Kävimme eksän kanssa sanomassa asunnon irti tänään. VVO:lla ei ainakaan tällä hetkellä ollut tarjota kummallekaan mitään sopivaa asuntoa. Tässä saamme asua ensi kuun loppuun, avaimet pitää palauttaa 1.12.2011, klo: 9-10.

Jännäksi siis menee elämä.

Koska tuossa ei tietenkään ole tarpeeksi, huomenna tulee tarkastaja katsomaan asunnon tilan. Keskiviikkona on sitten ensimmäinen näyttö. Tahtoo sanoa, että huomenna on siivouspäivä heti aamusta. Ei täällä nyt edes ole kamalan sotkuista tai mitään, koska siivosin juuri sunnuntaina, mutta aina voisi olla siistimpääkin x) Jotenkin tämä nyt ahdistaa kauheasti, mutta ehkä tunnetila menee ohitse.

Ainakin pääsin siitä hetkellisesti eroon, kun neljän aikaan raahasin itseni mäeltä alas ja menin tapaamaan erästä kaveriani japanin ryhmästämme. Jutskailtiin siinä hänen työpaikkansa parkkipaikalla hyvä tovi ja siirryttiin sitten kahvittelemaan... hmmm... Mäntyyn kaiketi. Minulla on tunnetusti huono nimimuisti. Paikka oli joka tapauksessa oikein kiva.

Tuli vietettyä sellainen mukava reilu tunti hyvässä seurassa. Juteltiin kaikenlaista töistä, kännyköistä, autoista ja peleistä. Täytyy sanoa, että viihdyin ^^ Hetkellisesti tuli sellainen kiva ja rento fiilis, pääsi irti kaikesta ahdistavasta ja sai vain olla, höpötellä ja kuunnella toisen juttuja. Se oli vapauttavaa.

Kotonakin leijailin vielä hetken iloisessa kuplassani. Valitettavasti todellisuus vain tykkää tökkiä minua kylkiluiden väliin ja toki mahdollisimman kipeästi. Tällä hetkellä vain väsyttää enkä jaksaisi edes ajatella kaikkea mahdollista, mikä voi mennä pieleen. Tein kasan asuntohakemuksia ja loppuviikon aikana voisi myös yrittää ehkä sopia näyttöjä, joihin yksityisten vuokraamiin kohteisiin.

Huomenna onneksi pääsen parin ystäväisen kanssa kaupungille pyörimään. Mitään ei ole tarkoitus ostaa, mutta lähden mukaan hengaamaan ihan vain, että saan tuuletettua päätäni. Käydään hakemassa tarvikkeita perjantaita varten (maksan tietenkin oman osuuteni myöhemmin takaisin), kiva päästä suunnittelemaan bileitä.

Keskiviikkona ei ole mitään muuta kuin se näyttö. Tosin voisin ehkä pyhittääkin sitten loppupäivän japanin tehtäville, jotka edelleen seisovat tuossa tekemättöminä. Torstaina on tunnit ja niitä odotan kovasti, taas tilaisuus irtautua tästä kaikesta. Perjantainakin on pelastus, siitä pidemmälle en sitten mitään tiedäkään. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti