8. lokakuuta 2011

Shoppailua

Heräsin aamulla äidin puhelinsoittoon. Hän kyseli minua mukaan Kärkkäiselle shoppailemaan. Sanoin ei, koska olin tosiaan vielä petissä ja lähteminen olisi vaatinut itsensä laittamista ihmisen näköiseksi.

Enpäs sitten kuitenkaan saanut enää unta, joten kampesin itseni ylös sängystä ja ryhdyin miettimään asiaa uudemman kerran. Alle vartissa olin muuttanut mieleni ja yritin epätoivoisesti soittaa äidille, mutta eipä hän vastannut puhelimeen. Hetken päästä hän soitti kuitenkin takaisin, oli ehtinyt jo Kärkkäisen pihaan. Jostain mystisestä syystä hän kuitenkin suostui hakemaan minutkin mukaan.

En ole varmaan hetkeen kiskonutkaan yhtä nopeasti vaatteita päälle ja meikkiä naamaan. Tuntui, että näytin silti aaveelta, koska piti vetää ainoastaan puuteri-ripsiväri-huulipuna-yhdistelmällä. Ehkä olen hieman turhamainen, mutta normaaliin settiin kuuluu lisäksi meikkivoide, poskipuna (kahta eri sävyä), luomiväri (kahta eri sävyä), rajaukset sekä kulmakarvojen taiteilu luomivärillä. Näytän ihan kummalta, jos en piirrä kulmakarvojani, joten siitäkin syystä olo oli vähän ufo. Ehkä pitäisi joku päivä räpsäistä sellainen ennen ja jälkeen meikin -kuvasarja.

No joo, asiaan.

Ajeltiin siis äidin kanssa Kärkkäiselle ja siellä mentiin ensimmäisenä katselemaan kenkiä Mekkaan. En edes kuvitellut löytäväni itselleni mitään, kunhan olin seurana. Kuitenkin siellä oli tosi kivat nilkkurit, joissa oli korkoa aika pelottavan paljon. Ja kyllä, ne näyttivät törkeän hyviltä jalassa ja tuntuivatkin ihan kivoilta. Äiti valkkasi itselleen kahdet erilaiset nilkkurit myös, ja koska siellä oli tarjouksena kolmet kengät kuuteenkymppiin, sain sitten nuo omani siihen samaan syssyyn. Voi, ne ovat niin ihanat <3

Siirryimme sitten varsinaisen Kärkkäisen puolelle ja kiertelimme. Minun ei ihan oikeasti ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta silti ostoslista paisui lopulta pelottaviin mittasuhteisiin:

- Yukille* ruokaa (okei, tämä on ok)
- Kookosöljyä
- T-paita lastenosastolta (jeij, mahdun lasten vaatteisiin :D)
- Tummaa suklaata
- Ghoulia Yelps Monster High -nukke

Jep jep, älkää päästäkö Afenia kauppaan, siitä ei koskaan hyvä seuraa. Loppukuu eletään nyt sitten hyvin, hyvin tiukasti eikä ostella mitään turhaa. Kerroinko muuten jo, että tilasin pari päivää sitten Japanista Gacktin t-paidan? Sovitaanko, ettei sitä tapahtunut?

Okei, mutta nyt oikeasti on tarkoitus pitää kukkaron nyörit tiukalla, koska tuhlailuun ei ole varaa. Joulukuussa tilaan itselleni uuden talvitakin, mutta muuten ostoslista ei saa nyt hetkeen kasvaa. Eikun... Inkubus Sukkubukselta olisi kyllä tulossa uusi levy, hmmm. Hyviä bändejä pitää tukea, ehkä sen voisin tilata. Ja ennakkovarasin jo FFXIII-2:n, tosin se tulee vasta helmikuussa.

Taidan olla melkoinen materialisti.

* Yuki on siperian kääpiöhamsteri (talvikko), kuvassa tytöllä on ikää n. 1kk. Nyt Yuki on reilun vuoden ikäinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti