9. lokakuuta 2011

Rasvaa!

Voi, tykkäsin noista niin kovin.
 Otin viime yönä rastat pois, koska niistä pari oli melkein irronnut peli-illan tiimellyksessä O_o Lähtivät siis pois nykäisemällä, enkä saanut enää laitettua takaisin. Nyyhky :'( Letitin siis loputkin irti vain todetakseni, että omat hiukset olivat ruvenneet aika kivasti rastoittumaan juuresta. Harjatessa hiusta myös lähti niin paljon, että jouduin kolmesti riuhtomaan irtohiukset harjasta, jotta sillä olisi voinut edes tehdä mitään. Kaiken lisäksi näytti siltä kuin minulla olisi ollut pinkki afro (olisi oikeastaan pitänyt kuvata se).

Tuo pinkki afro sitten oli niin rasvainen, että... Eikös kuulostakin ihanalta? Kyllä, olen pessyt hiuksiani rastoista huolimatta, mutta rasvaa oli silti. Siispä pesulle suuntasin, vaikka kello oli ties mitä. Pesin letin kahdesti shampoolla. Nyt se näytti tylsän ohuelta. Harmitti, koska tykkäsin rastoista oikeasti. Ehkä laitan ne myöhemmin takaisin.

Aamulla joka tapauksessa odotti yllätys; hiukset olivat edelleen rasvaiset!

Saksittuani (yllättävän hyvässä kunnossa olevia) latvoja menin siis uudemman kerran suihkuun ja pesin jälleen hiukset kahdesti shampoolla. Katsotaan, miltä ne tällä kertaa näyttävät, kunhan ehtivät kuivua. Parin tunnin päästä pitäisi vain olla lähdössä kirpputorille, joten ei ole aikaa kolmanteen suihkuun ainakaan nyt ihan heti. Ehkä isken peruukin päähän, jos tilanne näyttää kovin pahalta.

Nyt en ylipäätään tiedä, mitä tekisin lettini kanssa. Tympii pinkki, mutta muu punainen ei tunnu saavan otetta. Olen kokeillut useampaa sävyä, mutta lopputulos on aina pinkki -____- Mietin uskaltaisinko miksata tuon jäljellä olevan sinisen yhteen punaisen kanssa? Ne ovat eri merkkiä, joten en tiedä, miten viisasta se on.

Kai näihin pitäisi jokin kiva leikkauskin saada, ovat ryhdittömät ja tylsät väristään huolimatta. Ei vain ole varaa mennä kampaajalle nyt, enkä uskalla itse saksia kovin perusteellisesti. Seurauksena voisi olla katastofi. Rastat tosiaan laitan jossain vaiheessa takaisin, mutta ensin lienee hyvä antaa päänahan vähän levätä. Toisekseen tarvitsen lisää kuminauhoja, että ylipäätään voin kiinnittää ne.

Sillä välin pitää nyt keksiä jotain. Olisi ihan kiva, jos hiuksetkin näyttäisivät kivoilta eivätkä vain roikkuisi päässä =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti