2. lokakuuta 2011

Mitä häh?

Aloitinpa sitten kirjoittamaan toistakin blogia. Miksikö? En oikeastaan mistään erityisestä syystä, kenties vain kirjoittamisen ilosta. Tykkään raapustella ajatuksiani yhdestä sun toisesta asiasta, mutta Final Fantasy -päiväkirjat olen nimensä mukaisesti varannut vain yhtä aihetta varten. Tämä blogi sitten keskittyy henkilökohtaiseen huvittumiseen tai pohdiskeluun, milloin minkäkin aiheen kimpussa.

Tänään päivän aihe on ollut siivoaminen. Olen kolunnut kaappeja ja kantanut roskikseen valtavasti tavaraa, josta olisi pitänyt hankkiutua eroon jo ajat sitten. Lisäksi tuossa odottaa pari pussillista vaatteita kierrätykseen vietäväksi. Mangaakin on lähdössä Puolenkuun peleihin, ellei joku niitä pian tarjoudu ostamaan pois. Lähiaikoina on tarkoitus jatkaa urakkaa ja raahata kaikki turhat lehdet paperinkeräykseen. Oikeasti, mitä järkeä on säilöä monta vuotta vanhoja Aku Ankkoja, joita kukaan ei lue? Olen säästänyt ne vain, koska en raaski heittää pois.

Olen siis jonkinlainen hamstraaja. Säilytän kaikkea kummallista, koska sitä saattaa joskus tarvita. Toisinaan tapa osoittautuu hyväksi. Cosplay-asuja vääntäessä on tullut välillä hyödynnettyä tosi outoja juttuja, jotka olen säästänyt varmuuden vuoksi. Silti välillä lienee hyväksi heittää roinaa poiskin. Tuntuu, että pystyy hengittämäänkin paremmin, kun joka paikka ei ole täynnä tavaraa.

On tosin paljon sellaistakin, mitä en missään nimessä heittäisi pois. Minulle on sanottu, että on ihan turha ostaa kirjoja, koska niitä saa kirjastostakin lainaan. Okei, saahan niitä, tosin ei kaikkia, jotka haluan lukea. Sitä paitsi uutuudet pääsee lukemaan nopeammin, kun ei tarvitse roikkua varausjonossa viikko- tai jopa kuukausitolkulla. En osta kaikkia mahdollisia kirjoja hyllyyni, mutta paljon noita on silti tullut hankittua. Rakastan kirjoja ja haluan elää niiden keskellä. Sanokoon muut sitten puuhaa järjettömäksi.

Toinen juttu on sitten figuurikokoelmani. Siis minähän inhoan kaiken maailman turhia ja typeriä, pölyä kerääviä koriste-esineitä. Jumalatar minua armahtakoon, ettei kukaan osta minulle mitään posliinienkeleitä tai vastaavia, koska en halua sellaisia hyllyihini. Sen sijaan figuurit ovat kokonaan toinen juttu :D Kyllä, nekin keräävät pölyä ja vaativat putsaamista, mutta niistä jaksan innostua. Jotain erityistä niissä vain on, en antaisi pois.

Mutta niin, päivä on tosiaan kulunut siivoillessa enkä ole sitten saanut muuta aikaan. Vähän harmittaa, ettei ficciprojekti ole nyt edennyt. Loppuillan ajattelinkin sitten kuluttaa sen kimpussa. Haluaisin saada uusimman luvun jo hiljalleen kasaan. Muutaman päivän ajan on tuntunut, ettei tekstissä ole kunnollista otetta ja se näkyy. Yritän kuitenkin saada tarinan etenemään, kun innostusta kirjoittamiseen joka tapauksessa on. Hassua vain, että siitä huolimatta tulee näitä blokkihetkiä.

Seuraavaksi siis kuppi teetä ja ficin pariin nyt, kun on tähän blogiin raapustettu ensimmäinen turha merkintä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti