23. lokakuuta 2011

Lisää valmistautumista

Ihan kuin Halloween-bileet olisivat jokin suuri vuoden kohokohta, kun nyt kirjoitan aiheesta jo toista merkintää. Tosin täytyy sanoa, että tällä hetkellä ne ovat luultavasti minulle tämän syksyn kohokohta tai ainakin tämän kuukauden. Ehkä. Sen näkee sitten. Nyt on elämä mennyt sen verran vuoristorataa, että tarvitsen todella jotain hauskaa illanviettoa hyvässä kaveriporukassa.

Tänään oli siis vuorossa koemeikki. Saatan vielä hioa tuota, jos vain keksin siihen jotain lisää, kasvoja voisi ainakin yrittää saada vähän vaaleammiksi tai kenties lisätä kontrastia jollain poskipunalla. Ehkäpä... täytyy kokeilla joku päivä tuossa viikolla.

Jätin nyt meikkivoiteen pois, kun en jaksanut leikkiä sen kanssa. Lopulliseen versioon se kuitenkin tulee pohjalle. Tällä kertaa laitoin vain puuteria ja sen päälle valkoista luomiväriä, jota olisi kenties voinut käyttää vähän runsaamminkin.

Silmissä on käytetty vaaleanliilaa ja vaaleanpunaista luomiväriä. Harmittaa, etten omista kunnollista pinkkiä, koska se voisi näyttää aika veikeältä. Sisäsyrjään tuli siis liilaa ja ulkosyrjään vaaleanpunaista, joka jatkuu ohimoille asti. Liilaa on kulmakarvojen alareunaan asti. Alaluomella on käytetty ainoastaan vaaleanpunaista.

Rajasin silmät mustalla rajaustussilla, mutten saanut sillä piirrettyä kunnollisia ja tarpeeksi paksuja rajauksia, joten lisäsin sitten mustaa kajalkynää, jota on myös käytetty alapuolella sisäreunan rajaukseen. Lisäksi tietysti käänsin ripset ja laitoin runsaanpuoleisesti ripsiväriä, mustaa sellaista.

Kulmakarvat piirsin siveltimellä ja mustalla luomivärillä. Niistä olisi kenties voinut tehdä vielä hitusen tummemmat. Sekin on juttu, jota pitää kokeilla. Tuossa luomivärissä on vain se ongelma, että se leviää kovin herkästi. Pitänee yrittää kiinnittää se puuterilla, vaikka puuteri sitten taas vaalentaa sitä. Kyllä voi olla hankalaa joskus :D

Sydämen silmän alle piirsin huultenrajauskynällä ja huuliin käytin ihan perushuulipunaa, siveltimellä levitettävää sellaista. Se on kuitenkin epäkäytännöllinen ratkaisu bileiltaa ajatellen, joten joudun luultavasti tyytymään hieman vaaleampaan punaan, jota minulla on puikkoversiona.

Hampaat tosiaan tein Ropeconissa jo kesällä. Rakastan niitä <3

Tässä vielä esittelen ihanaista purukalustoani. Varokaa vain, saatan perjantaina jopa puraista jotakuta ihan silkasta kokeilunhalusta ;D

Hiukset tosiaan pitää värjäillä vielä ennen bileitä. Ovat päässeet haalistumaan ja menevät koko ajan pinkimpään suuntaan. Sinänsä hassua, että toisessa kuvassa ne näyttävät violeteilta ja tässä taas punaisilta. Oikeasti ne tosiaan ovat jo taas kerran pinkit. Kamera ja valaistus ilmeisesti nyt vain jostain syystä vääristävät.

Pitäisi varmaan oikeasti antaa näiden haalistua niin vaaleiksi, kun nyt ikinä vain voi ja sitten vetää uusi väri päälle. En vain kehtaa tehdä sitä, koska pitäisi töissä näyttää inhimilliseltä. Eli ei auta kuin yrittää saada muutettua väriä. Ehkä vielä jonain päivänä minulla nähdään jotain muuta kuin pinkkiä... ehkä.

Joo, en malta odottaa perjantaita. Kivoja kavereita ja kivoja asuja. En minä paljon muuta tarvitsekaan. Illan ohjelmakin on edelleen epäselvä. Ollaan puhuttu kauhuleffoista ja -peleistä, mutta kellään ei ole ollut mitään hyvää ideaa. Minulle tärkein juttu kuitenkin on, että saan viettää aikaa kyseisessä porukassa. Minä tarvitsen sitä oikeasti.


Joo, omasta naamasta on kiva tunkea kuvia esille :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti