12. lokakuuta 2011

Lempileikkini

Tänään on taas viiletetty ympäriinsä, tällä kertaa pikkuveljen kanssa. Kävimme mm. Tuo- ja vie-päivillä viemässä kamalan kasan tavaraa. Mukaan lähti sitten pari mekkoa, tuubitoppi ja huppari sekä yksi kirja. Lisäksi kävimme katsastamassa Prisman uuden parkkihallin. Tiedoksi ihmisille; ei se ole niin kamala kuin väitetään. Veikkaan, että jopa minä uskaltaisin ajaa sinne, vaikka yleisesti ottaen kammoan parkkihalleja.

Kun sitten kotiuduin kolmen jälkeen, teki kamalasti mieli leikkiä "uuden" mekon kanssa. Lopputulos oli jopa aikasta kiva.


Näköinenhän tuo ei suoranaisesti ole, mutta minulla oli oikein hauskaa joka tapauksessa. Tarkoitus on myöhemmin lyhentää mekko oikean pituiseksi, tehdä vyö ja katsoa, saanko tehtyä kaula-aukolle jonkin jekkutempun. Siitä en tosin menisi takuuseen, mutta yritetään. Mekko ei maksanut mitään, joten menetys ei ole suuri, jos mokaan jutun.

Tämän kanssa alusvaatteet olivat erittäin popjuttu. Alle meni nimittäin edellä mainittu tuubitoppi ja sen päälle puolestaan korsetti. En kiristänyt sitä niin tiukalle kuin olisi ollut mahdollista, vaikka toisaalta olisi voinut olla kiva nähdä, miltä mekko olisi näyttänyt kunnon ampiaisvyötärön kanssa x)

Kaapista sitten piti valikoida liian isot rintaliivit. Niitä on onneksi melkoinen läjä, kun noita kiloja on kuitenkin viime vuodesta pudonnut 14. Tyhjä tila täytettiin sukilla, käytin yhteensä kolme paria. Kivaa oli, mutta sukat eivät ehkä olisi toimiva ratkaisu missään conissa xD Tällaiseen pikaiseen kaappicosplayhin ne kuitenkin kelpasivat erinomaisesti.

Kun alusvaatepuoli oli hoidettu, kiskoin mekon päälle ja iskin peruukin päähän. Se on liian lyhyt, tarkoitus on joulukuussa yrittää etsiä eBaysta pidempi ja asteen verran tummempi ehkä myös. Ruskeat piilaritkin pitäisi varmaan ostaa. Sohlasin kuvankäsittelyohjelmalla tuohon yhteen kuvaan ruskeaa omiin silmiin, mutta minulta ei tuo kuvankäsittely oikein suju, joten... Nyt vain halusin kokeilla, miltä ruskeat silmät näyttäisivät tuon peruukin kanssa. Ja vaikka itse sanonkin, ne ovat aikasta hot. Kyllä vain, piilarit on laitettava tilaukseen. Lisäksi jostain pitäisi löytää siniset korkokengät. Jos jollakulla on tarpeettomat sellaiset, otan mieluusti lahjoituksia vastaan ;)

Tällaiset leikit tosiaan tänään. Minulla oli oikein hauskaa ja olisin voinut tuossa asussa pyöriä pidempääkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti