22. lokakuuta 2011

Bilevalmisteluja ja pelaamista

Ensi viikon perjantaina pidämme pienellä porukalla Halloween-bileet. Minimissään meitä taitaa olla neljä, maksimissaan ehkä kahdeksan? Riippuu siitä, kuinka monen nyt saa vielä sinne suostuteltua mukaan. Olisi tietysti kiva, jos kaikki tulisivat.

Minulla ei ole mitään kunnollista asua, mutta jonkinlaista vampyyria olen ajatellut. Hampaat tuli tehtyä Ropeconissa kesällä, enkä ole päässyt käyttämään niitä missään, joten Halloween on täydellinen tilaisuus. Pukeutumispuolta olen myös miettinyt ja ompelinkin jo uuden hameen. Yläosan kanssa on edelleen arpominen menossa.


Tuossa tuo hameenviritelmä, jonka viime viikonloppuna hurautin ompelukoneella kasaan. Kokeilin nyt sen kanssa korsettia (ääk, edestä on hävinnyt yksi niitti!!!) ja näytti mielestäni kivalta. Ja joo, korsetti näkyy olevan huonosti kiristetty. En vieläkään oikein hallitse sitä kunnolla, mutta ehkä harjoitus tekee vielä mestarin.

Tuollaista kokonaisuutta tosiaan ajattelin värjättyjen hiuksien ja vampyyrinhampaiden kera. En kuitenkaan ole vielä ihan varma. Ensinnäkin tuo puuttuva niitti häiritsee minua nyt suunnattomasti, toiseksi voi olla aika epämukavaa viettää koko ilta korsetissa, kun tiedossa on hiilaripitoiset tarjoilut, boolia ja limsaa... ja lattialla istumista. Yhdistelmä kuulostaa itse asiassa erittäin huonolta.

Eli jostain pitäisi kiva paita keksiä. Ilmaiseksi. Arh!

Semmoista pulmaa tosiaan tällä kertaa. Ehkä keksin perjantaihin mennessä jonkin ratkaisun, joka näyttää kohtuullisen kivalta.

Tämä päivä on kyllä hujahtanut kamalan äkkiä. Pelailin 5,5 tuntia Star Ocean: The Last Hope Internationalia, jonka sain perjantaina lainaan. Peli vaikuttaa ihan kivalta, muttei ole vielä täydellisesti tempaissut mukaansa. Juoni varmaan lähtee pikku hiljaa avautumaan. Päähahmo on minusta vähän meh, ei nappaa. Se ei yllätä, en ole aikoihin tainnut tykästyä päähahmoihin juuri missään pelissä / sarjassa / elokuvassa / jne. Reimi ja Faize ovat taas ihan jees. Reimi oli alkuun siinä rajalla, mutta tällä hetkellä mittari on enemmän tykkäämisen puolella. Faize taas oli täysi kymppi heti alkuunsa. Luulin ensinnäkin häntä tytöksi :D Vielä hänen puhuessakin arvoin, kunnes tuli "Boku wa..." Jeps, mieshän se. Erittäin söpö tapaus.

Pelissä ehti myös vilahtaa humanoidi, jolla oli pitkät harmaat hiukset ja arpi kasvoissa. Näytti mielenkiintoiselta, mutta hänestä ei vielä selvinnyt juuri mitään. Faize taisi arvella tyypin olevan vaarallinen tai jotain, en muista, mitä hän tästä tarkalleen ottaen sanoi. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla lisää paljastuksia, toivottavasti niitä tulee vielä.

Tällä hetkellä seikkailen toisella planeetalla. Saattoi olla Lemuris, en ole varma. Huono nimimuisti loistaa taas. Kävin jonkinlaisessa temppelissä tms. riehumassa lohikäärmettä vastaan ja kylässä vierailulla. Nyt pitäisi juosta takaisin toiseen kylään. Se saa kuitenkin jäädä huomiselle.

Mitäs vielä? Pelin taistelusysteemi on ihan kiva, mutta kovasti on vaatinut totuttelua. Pieni pelko on ollut koko ajan päällä, mutta Game Overia ei ole vielä näkynyt (pelaan helpoimmalla vaikeusasteella tosin). Saa nähdä, miten pitkälle pääsen ilman vaikeuksia.

Jeps, sellaista tänään. Mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi, joten huomenna täytynee ottaa itseään oikeasti niskasta kiinni ja tehdä kotitöitä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti